Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
2 04.01.2021 10:46:57

Športni direktor RIJEKE stresel regijo: ROŽMANOVA odškodnina bi podrla EVROPSKE REKORDE! Tu so podrobnosti ...

Profimedia
Športni direktor Rijeke Ivan Mance o statusu Simona Rožmana.

Po slovesu od Domžal je Simon Rožman hitro našel nov klub, na klopi Rijeke je nasledil nekdanjega trenerja Olimpije Igorja Biščana. Nekaj je bilo takšnih, ki so dvomili o tem, da se bo Simon Rožman dolgo obdržal na Reki.

A mladi slovenski strokovnjak je uspel prepričati vodstvo kluba in tudi navijače. Med drugim je z Rijeko osvojil pokal, se uvrstil v skupinski del lige Europa, trenutno pa so na četrtem mestu lestvice hrvaškega prvenstva, vendar je lestvica zelo zavajajoča, saj ima na primer drugi Osijek 16 odigranih tekem, Rijeka pa le 11. 

O Rožmanu je spregovoril tudi športni direktor kluba Ivan Mance in razkril skrivnost iz njegove pogodbe:"Naši zadnji trije trenerji so bili fantastični. Matjaž Kek je klub dvignil na raven, na kateri ni bil nikoli, Igor Bišćan je prinesel zmagovalni duh, ki ga lahko ima le šampion, Simon Rožman pa nekakšno novo kulturo dela. V nogometu ni nič zagotovo, a dejstvo je, da je Simon v Rijeki zadovoljen in je na klub tesno vezan tudi s pogodbo. Če bi komu prišlo na misel, da nam ga vzame, bi bil to rekorden prestop trenerja v zgodovini. Če ne na celem svetu, pa prav gotovo na vzhodu Evrope. To ni najpomembnejše, pomembno je to, da ko se pogledamo v oči, vemo, kaj moramo delati v prihodnosti. Upam, da bo Rožman še dolgo v Rijeki. Je nogometni fanatik, veliko dela na sebi in verjamem, da iz dneva v dan raste s klubom. Verjamem vanj, ima širino, govori več jezikov, njegova socialna inteligenca je na visoki ravni. Pred njim je prav gotovo zelo dobra trenerska kariera."

Značke: simon-rožman, rijeka

Članki iz rubrike