zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
8 04.01.2021 08:55:26

Maribor vse bližje REPREZENTANTU SLOVENIJE?!? Kmalu bo naokrog LETO DNI, odkar je ...

alesfevzer.com, m24.si
Kaj bo storil Rene Krhin?

Kam je izginil Rene Krhin? Verjeli ali ne, svoj čas nepogrešljiv člen reprezentance Slovenije bo kmalu dosegel točko, ko bo kar okroglo leto dni brez nogometa! Svojo zadnjo tekmo je odigral februarja lani, potem je prišel čas koronavirusa, poleti je nato vezist ostal brez kluba, vse do danes pa si novega ni našel. Zato se ob tem seveda poraja zanimivo vprašanje: je morda Maribor vse bližje temu, da Krhina zvabi v svoje vrste? Krhin je otrok Maribora, prav tako je nedolgo tega javno priznal, da si nekoč brez dvoma želi obleči vijoličasti dres.

"Moj deda, ki je ob očetu najbolj zaslužen za moj uspeh, vozila sta me na treninge, si želi, da bi enkrat zaigral za Maribor. Če bo priložnost, zakaj pa ne," je pred časom za Večer poudaril nekdanji nogometaš milanskega Interja. Ne dvomimo sicer, da 30-letnik še vedno goji željo po igranju na tujem, toda ... No, toda po tako dolgem času brez kluba bi bilo morda tudi zanj najbolje, da se v nogomet vrne v okolju, ki vendarle ni tako zelo zahtevno, kot  recimo – francoska liga, v kateri je kot član Nantesa igral nazadnje.

Kakorkoli, Krhin je še vedno prost nogometaš, v zadnjem času pa se ne govori kaj prida o tem, da bi se kdo resneje zanimal zanj. In kdo ve, morda pa je to še dodaten bonus za Maribor, če športnega direktorja Oliverja Bogatinova seveda sploh zanima, da bi Krhina pripeljal nazaj v Ljudski vrt ...

rene krhin jk
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike