mir narava Svet24.si

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

rb
rb
0 20.01.2019 10:17:33

SENIJAD IBRIČIĆ: Če le lahko, si privoščite TA UŽITEK, za MARIBOROM pa je VSE MOGOČE

alesfevzer.com
Zvezdnik domžalskega prvoligaša motiviran pričakuje nadaljevanje sezone.

Domžalčani so že nekaj časa v ritmu priprav, ki za zdaj minevajo brez posebnosti. "Mesec dni oddiha je bilo ravno dovolj, da sem si spet zaželel treningov, nogometa. Komaj sem čakal, da znova začnemo delati," pravi Senijad Ibrićić, ki se je med zimskim oddihom prelevil v pravega svetovnega popotnika. Bil je v New Yorku, Dubaju ... "Odkar se profesionalno ukvarjam z nogometom, v zadnjih desetih ali dvanajstih letih med zimskim oddihom nikoli nisem šel nikamor. Vedno sem bil doma, tokrat pa sva se z ženo odločila, da ta mesec izkoristiva za potovanja in poskušava videti čim več. Bilo je super, bilo je odlično, z družino smo uživali."

Kapetan rumenih si je v glavnem mestu Združenih arabskih emiratov privoščil tudi obisk razvpite restavracije, v kateri kraljuje Nusret Gökce, ki je znan kot Salt Bae; njegovega edinstvenega soljenja jedi ne poznajo le redki. Obiskujejo ga številni zvezdniki, cene pa so temu primerne. Koliko je za večerjo odštel nekdanji reprezentant BiH? "Ah, pustite to, to ni pomembno. Najpomembnejše je spoznanje, da smo se imeli lepo. Kdorkoli ima priložnost, naj si privošči takšno doživetje. Naj obišče Dubaj in tudi restavracijo, omenjeni mojster je res izjemen. Nekaj posebnega," je odvrnil Senijad Ibričić.

Izkušeni vezist se kakopak zaveda, da se prvi del sezone Domžalčanom ni posrečil, a verjame, da bo nadaljevanje uspešno. "Res ni bilo tako, kot smo pričakovali in si želeli. Vsi se zavedamo, da je za nami zgolj povprečna jesen, ampak to vendarle ni tako zelo nenavadno. Težko je pričakovati, da spremembe v igralski zasedbi, ki se dogajajo poleti, ne bodo pustile posledic. Ko odidejo pomembni člani moštva, jih je težko takoj primerno nadomestiti. Novi igralci potrebujejo nekaj časa, da se privadijo na novo okolje, na ekipo. Zdaj imamo dovolj časa za kakovostne priprave z namenom, da nadaljevanje prvenstva dočakamo v dobri formi. Verjamem, da se bomo vrnili na raven, na kateri smo bili, in da bo pomlad spet uspešna. In da bomo na lestvici tam, kamor spadamo. Popolnoma jasno je, da je osnovni cilj zagotoviti si nastop na mednarodnem prizorišču, a vedno si je treba prizadevati še za kaj več. Mislim, da je tudi to še vedno mogoče. Drži, Maribor se je na vrhu že precej oddaljil, ampak od drugega mesta naprej je še vse mogoče."

Članki iz rubrike