Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ba
ba
0 19.01.2019 19:49:07

33 IZJEMNIH minut murašev, HUD PORAZ štirikratnih prvakov, v prvoligaškem spopadu pet golov

Aleš Cipot/Fotolens
Slovenski prvoligaši so v ritmu prijateljskih tekem.

Nogometaši Mure so odigrali drugo prijateljsko tekmo po začetku priprav. Potem ko so za uvod s 5:1 premagali Beltince, so bili uspešni tudi proti Međimurju, hrvaškega drugoligaša iz Čakovca so ugnali z izidom 3:1 (3:0). Črno-beli so vse tri gole dosegli v prvih 33 minutah, ko so v polno zadeli Nino Kouter (10), Tomi Horvat (12) in Amadej Maroša (33), gostje so v nadaljevanju dosegli gol iz najstrožje kazni.

Sobočani so dvoboj začeli v postavi Obradović, Kous, Maruško, Laci, Pucko, Sočič, Lorbek, Horvat, Kouter, Karničnik in Maroša, v nadaljevanju so bili na igrišču Šafarić, Šipoš, Bošković, Kurbus, Zorman, Kozar, Šporn, Šušnjara, Ćerimagić, Perčić in Žižek.

Uvodna preizkušnja je tudi za Goričani, nov trener štirikratnih prvakov Nermin Bašić se je bo nerad spominjal, ambiciozni hrvaški prvoligaš je namreč v Rovinju slavil s kar 6:0. Modro-beli so dvoboj začeli v postavi Likar, Celcer, Oršolić, Lipušček, Hodžić, Tomiček, A Kotnik, Kolenc, Smajlagić, Filipović, in Osuji, igrali so še Bičić, Curk, Stratorski, Cvijanović, A. Marinič, M. Kavčič, Matič, Humar, Džuzdanović, Leban, Trivunović, Jermol, Bužinel in Gulič.

Danes je bil na sporedu tudi obračun slovenskih prvoligašev, v Kranju je Triglav s 3:2 ugnal Domžale. Za gostitelje so zadeli Tijanić (30), Majcen (38, 11-m) in Marinović (90), pri rumenih je bil dvakrat uspešen Nicholson (53, 66).

Članki iz rubrike