hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

rb
rb
2 19.01.2019 21:59:16

VZHAJAJOČA ZVEZDA slovenskega nogomet: MARIBOR ali OLIMPIJA? Ne izključujem ničesar!

alesfevzer.com
Devetnajstletni vezist se je uveljavil med elito na sončni strani Alp.

Za domžalske nogometaše jesenski del sezone ni bil pretirano obetaven, zato pa to ne velja za Adama Gnezdo Čerina. Obetavni vezist je opozoril nase in doživel popolno uveljavitev na prvoligaškem prizorišču, pri 19 letih to ni mačji kašelj.

Za dobre igre je bil nagrajen z vabilom Matjaža Keka na prihajajoči prijateljski dvoboj s selekcijo Kitajske U-25 v Marbelli, kakopak se je znašel tudi v beležkah oglednikov marsikaterega evropskega kluba. Zanimanje nedvomno obstaja, čeprav Domžalčani pravijo, da bi ga najraje zadržali, saj bi bila njegova vrednost na tržišču tako še višja. "Imam občutek, da lahko pokaže še marsikaj. Jeseni je bil zelo stanoviten, in če bi to podaljšal na leto ali leto in pol, bi bil to nedvomno dokaz dodane vrednosti. Da, menim, da lahko pri nas pokaže še veliko," je pred časom za Ekipo SN povedal športni direktor Matej Oražem.

Kakšno je stališče glavnega igralca zgodbe? "Predvsem menim, da ničesar ne smem početi na silo. Siliti nekam za vsako ceno se mi zdi nesmiselno. Če igraš dobro, prej ali slej pride prava stvar, prava ponudba, na katero se potem primerno odzoveš. Dejstvo pa je, da se mi nikamor ne mudi. V Domžalah se počutim odlično, takšne so tudi razmere za delo. Na voljo imam vse potrebno za nadaljnji razvoj, tako da z morebitnim odhodom nisem obremenjen, s takšnimi razmišljanji se ne ubadam."

Lahko dobra ponudba pride le iz tujine ali tudi iz Slovenije? Bi sprejel ponudbo Maribora ali Olimpije? "Joj, ne vem, kaj bi naredil ... Odvisno je od številnih dejavnikov. Načeloma me zanima odhod v tujino, ampak tudi druge možnosti nikoli niso izvzete. Ničesar nočem izključiti," je odvrnil Adam Gnezda Čerin.

Članki iz rubrike