Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ro
ro
0 20.01.2019 09:54:28

Kje bo igral RUDI POŽEG VANCAŠ? Vseh OZADIJ ne poznam, vem pa, da mu NI LAHKO!

Jurij Kodrun
Celjski zvezdnik (znova) na razpotju.

"Treningi potekajo po predvidenem programu brez pretiranih pretresov. Delamo dobro," o dozdajšnjem poteku pripravljalnega obdobja celjskih nogometašev pravi Dušan Kosić.

Grofi vadijo v domačem okolju, toda tako ne bo ostalo vse do spomladanskega nadaljevanja sezone. Potem ko se je v končnici jeseni precej govorilo o tem, da finančne razmere v klubu niso ravno obetavne, so v knežjem mestu v pričakovanju začetka zimskih treningov poskrbeli za presenečenje z informacijo, da se bo ekipa 28. januarja preselila v Antalyo in ob sredozemski obali ostala do 11. februarja. "Bistvenega pomena je, da bomo imeli dobre razmere za delo. Hkrati seveda upam, da ne bomo imeli težav s poškodbami, da bodo igralci zdravi ter da bomo kakovostno trenirali in tamkajšnje razmere izkoristili v čim večji meri," se je odzval ljubljanski strokovnjak na celjski klopi.

kosic jl
Jurij Kodrun
Jesenska ekipa je za zdaj doživela dve spremembi, novim izzivom naproti sta se odpravila Tilen Pečnik in Moris Nusuev. "Kar zadeva prihode, smo za zdaj 'zaprti', imamo pa nekaj igralcev, ki so zanimivi za druge klube. Bomo videli, kaj se bo zgodilo do konca prestopnega roka. Če se bo kaj, bomo poskušali rešitve najti v zasedbi, ki jo imamo na voljo."

Že nekaj časa je najbolj vroč Rudi Požeg Vancaš. "Dogaja se tudi okrog nekaterih drugih igralcev, vendar o imenih ne bi govoril. Trije, štirje so zanimivi, vzpostavljeni so določeni stiki, začeli so se pogovori, vendar ni še nič dovolj konkretnega, da bi lahko povedal kaj več," je stanje opisal Dušan Kosić.

Prevladovalo je prepričanje, da bo Rudi Požeg Vancaš klubske barve zamenjal že poleti, a se takšen scenarij naposled ni uresničil, zdaj pa se znova omenjajo številni snubci in tovrstno dogajanje bržčas vpliva na igralca. Kako, kakšen je videti na treningih? "Seveda vpliva, je pa dejstvo, da je Rudi v fazi, ko je NK Celje že prerasel, dal mu je veliko. Vseh ozadij ne poznam, vem pa, da mu ni lahko poslušati vseh zgodb in zgodbic glede morebitnega prestopa. Predvidevam, da to v njem budi nemir, ampak njegova naloga je, da trenira in da je pripravljen. Četudi se na koncu mogoče ne bo izšlo s prestopom, si želim, da bi ostal predan svojemu delu. Verjamem pa, da se bo zgodba razpletla tako na njegovo kot naše zadovoljstvo," je poudaril strateg celjskega prvoligaša.

Članki iz rubrike