Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 19.01.2019 18:13:39

Po ODPOVEDI v Varaždinu je OLIMPIJA našla rešitev. Namesto s HRVATI, so se zmaji udarili z MADŽARI

alesfevzer.com
Robert Pevnik je priložnost namenil številnim mladim igralcem.

Potem ko je zaradi zaledenelega igrišča v Varaždinu odpadla predvidena prijateljska tekma s hrvaškim drugoligašem, so Ljubljančani našli rešitev in se v svoji pripravljalni bazi v Čatežu za zaprtimi vrati pomerili z madžarsko ekipo Budafoki. Gre za zasedbo, ki je po prvem delu prvenstva v drugoligaški druščini pri vzhodnih sosedih na 16. mestu, pred dnevi so jo Velenjčani ugnali s 3:0.

Zmaji niso bili tako prepričljivi, dvoboj se je po ljubljanskem vodstvu z 2:0 v prvem polčasu razpletel z izidom 2:2, v polno sta zadela Lukanović (13) in Lupeta (35)

Olimpija prvi polčas odigrala v postavi Orbanić, Boakye, Gorenc, Maksimenko, Jurčević, Tomić, Kapun, Suljić, Savić, Lupeta in Lukanović, v drugem delu so bili na igrišču Mrežar, Gasser, Gorenc (od 60. Petrović), Bagnack, Paljk, Burin, Jakupović, Kregar, Kurež, Medved in Kadrić.

Trener Robert Pevnik zaradi lažjih poškodb ni računal na Brkića, Valenčiča, Putinčanina in Štigleca, prav tako so seveda manjkali reprezentanti Vidmar, Črnic in Vombergar.

"Odigrali smo odličen prvi polčas, ki se pokazal je, da smo na pravi poti. Vsak igralec je pokazal pravi odnos in očitno je bilo, da bi morali voditi z višjo prednostjo. Takoj na začetku drugega polčasa smo naredili napako, kar je nasprotnika vrnilo v igro. Kljub dvema prejetima goloma in osmim mladincem v postavi, je bilo več dobrih kot slabih stvari. Mladi igralci so pokazali, da imajo kakovost in da lahko računamo na njih, a vseeno moramo biti z njimi potrpežljivi. Ko se vrnejo poškodovani igralci in reprezentanti, bomo močnejši," je po uvodni preizkušnji za spletno stran aktualnih prvakov povedal Robert Pevnik.

Članki iz rubrike