stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

jb
jb
5 19.01.2019 20:31:21

KOCKA JE PADLA! ROK KRONAVETER zdaj ve, kakšen je njegov status

Martin Metelko
Bo Rok Kronaveter spomladi še nosil dres Olimpije? Mariborčan je za zdaj ’na hladnem’, toda kljub temu ni nemogoče,da bo kmalu drugače.

Dogajanje v pisarnah ljubljanskega kluba je v teh dneh sila pestro. Tudi zaradi Roka Kronavetra, ki je bil v petek vnovič na obisku pri Milanu Mandariću. Govor je kakopak tekel o nogometaševi prihodnosti. Za zdaj ne trenira z ostalimi nogometaši, toda ni nemogoče, da se jim bo že kmalu spet priključil. Vse vpletene strani so razpredale tudi o tem, da bi odlični ofenzivni vezist, nogometaš leta 2018 v Prvi ligi Telekom Slovenije, vsaj do poletja še igral za Olimpijo. Slednja mu sicer ne bo preprečevala odhoda na tuje; če bo dobil vrhunsko ponudbo, kakopak v finančnem smislu, bo dobil proste roke za menjavo delodajalca. Če ne bo tako, mu zmaji ne bodo nagajali, marveč ga bodo spet priključili članski ekipi.

O Kronavetrovi prihodnosti je za časnik Delo spregovoril tudi Milan Mandarić. "Kronavetru po tej sezoni poteče pogodba z Olimpijo in njegov status je takšen, da se lahko sam odloči o nadaljevanju kariere," pravi prvi mož Olimpije, ki je zatem pristavil: "O tem, kaj bo delal Rok Kronaveter v prihodnje, odloča predvsem on sam."

Članki iz rubrike