klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

Kate in William ganjena ob podpori javnosti Odkrito.si

Kate in William zapuščata London

peter prevc Ekipa24.si

Največji hit! Pojavil se je posnetek enega od ...

nu
nu
0 03.06.2021 01:23:21

DLAKE POKONCI! Sergio Agüero za slovo OBDAROVAL 60 klubskih delavcev in trenerjev, eden pa je dobil celo ...

Profimedia
Argentinski napadalec je dres Manchestra Cityja zamenjal za Barceloninega, a obdobja pri 'meščanih' zlepa ne bo pozabil.

Sergio Agüero se je s težkim srcem poslovil od sinje modrih, čeprav je v isti sapi večkrat izpostavil, da je prestop v Barcelono zanj korak naprej v karieri. Njegov odhod iz Manchestra je bil veličasten. Za 60 klubskih delavcev in trenerjev je namreč kupil ročne ure znamke Hublot in Tag Heuer z vgraviranimi besedami 'Gracias, Kun Agüero' oziroma 'Hvala, Kun Agüero'.

Agüero je za darila porabil 60 tisoč funtov, kar seveda glede na njegov zaslužek ni pretiran strošek. Vseeno gre za hvale vredno gesto, zato ga bodo na Etihadu ohranili v lepem spominu. In to še ni vse, eden od zaposlenih je bil namreč deležen prav posebnega darila - od Argentinca je prejel avtomobil Range Rover.

Triintridesetletni napadalec, ki je za City igral od leta 2011 (torej, polnih 10 let) in v tem času na 275 tekmah dosegel 184 zadetkov, je na družbnem omrežju zapisal: "Ponosen sem na to ekipo in na dejstvo, da sem ta dres nosil vrsto let. Manchester City bo vedno ostal v mojem srcu."

ura

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Članki iz rubrike