Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 02.06.2021 21:16:40

KAKŠNA ČUDOVITA GESTA KEKA, OBLAKA IN ILIČIĆA! Kar so storili, je vredno globokega priklona

Profimedia
Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek, kapetan Jan Oblak in Josip Iličić so z nakupom vstopnic za zaključne tekme evropskega prvenstva do 21 let poskrbeli, da bo več kot 200 otrok videlo izločilne boje najboljših evropskih mladih reprezentanc, so sporočili z Nogometne zveze Slovenije.

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, je Kek na ponedeljkovo četrtfinalno tekmo med Španijo in Hrvaško povabil otroke in mladostnike iz društva za cerebralno paralizo Sonček Maribor, ob tem pa je zagotovil še po 50 vstopnic za otroke iz Nogometne šole NK Maribor Branik in OŠ Bratov Polančičev Maribor, ki si bodo v četrtek lahko ogledali polfinale med Španijo in Portugalsko.

"Vesel sem, da lahko gledalci ponovno v živo pospremijo tekme, s tem stopamo korak bližje nogometu, kot smo ga poznali pred začetkom epidemije. Verjamem, da se bo vzdušje postopoma vrnilo na stadione do tistega vrelišča, in vesel sem, da bodo otroci, ki bodo prejeli te vstopnice, imeli možnost postati del te čudovite zgodbe," je ob tej priložnosti povedal Kek.

Oblak je osrečil otroke s posebnimi potrebami v okviru OŠ Jela Janežiča iz Škofje Loke in v dobrodelne namene podelil 50 vstopnic za veliki finale, ki bo 6. junija ob 21. uri v Ljubljani. Za podobno potezo se je odločil tudi Iličić, ki je dal vstopnice 50 otrokom iz OŠ Matije Čopa iz Kranja, šole, ki jo je v mladosti obiskoval tudi sam. Tudi Kranjčani si bodo ogledali veliki finale.

"Kek, Oblak in Iličić so še enkrat pokazali, da niso pozabili na domače okolje, iz katerega so se s trdim delom in odrekanjem prebili do nogometne prepoznavnosti, ki jo imajo danes, s to gesto pa omogočili, da bo več kot dvesto otrok uživalo v največjem nogometnem dogodku pri nas," so zapisali pri NZS in dodali, da so vstopnice za polfinale in finale še na voljo, obiskovalci pa si lahko svoje vstopnice zagotovijo na vseh prodajnih mestih Eventima, vključno z bencinskimi servisi Petrol.

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: nogomet, slovenija

Članki iz rubrike