kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 03.06.2021 01:18:36

ČISTKA pri prvakih, Tuchel sestavil obsežen seznam ZA ODSTREL! Napovedane tudi okrepitve ...

Profimedia
Chelsea je na evropskem vrhu. Kako pa bo videti v prihodnje?

Nemški strateg Thomas Tuchel, ki je v nedavnem finalu lige prvakov v kozji rog ugnal Pepa Guardiolo, že pogleduje proti poletnemu prestopnem roku. Želja je še močnejši Chelsea, zato pa bodo potrebne okrepitve. Tuchel je že pripravil seznam tistih igralcev, ki jih ne želi več imeti v ekipi.

Na seznamu za odstrel je kar 11 nogometašev. Nekateri so že zapustili Stamford Bridge. Fikayo Tomori bo ostal v Milanu, ki bo odkupil njegovo pogodbo. Ross Barkley odhaja, enaka usoda čaka tudi Olivierja Girouda in Tammyja Abrahama. Nekdanja sta tudi dva mladinca - Billy Gilmour in Connor Gallagher. Po Tuchelovem okusu niso niti Emerson, Davide Zappacosta, Ruben Loftus-Cheek in Tiemoue Bakayoko.

Na drugi strani ima Tuchel v svoji beležki dvakrat podčrtana štiri imena. Katera? To je še skrbno varovana skrivnost, jasno pa je, da želi napadalca, vezista, štoperja in bočnega igralca.

Nemški strokovnjak bo sicer v prihodnjih dneh bržčas podaljšal pogodbo s klubom, ki se mu izteče čez eno leto.

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

EURO U21



Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

Članki iz rubrike