reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 02.06.2021 19:29:45

ODLOČITEV JE PADLA! Na presenečenje mnogih bo BARCELONO v novi sezoni vodil ...

Profimedia
Jasno je, kdo bo Barcelono vodil v prihodnji sezoni.

Ronald Koeman bo tudi v prihodnji sezoni sedel na klopi Barcelone. S katalonskim velikanom naj bi podpisal novo pogodbo, po kateri naj bi na Camp Nouu ostal do poletja 2023.

Pogodbo naj bi podaljšal še za leto dni, v primeru, da bodo dosegli zastavljene cilje, pa še za dodatno sezono.

Joan Laporta je v zadnjih tednih in dnevih skeniral tržišče v iskanju potencialne zamenjave, na koncu pa so se vodilni možje odločili, da dajo Koemanu še eno priložnost. Dogovor naj bi uradno predstavil v četrtek.

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Članki iz rubrike