stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 02.06.2021 17:34:27

PREOBRAT! Želeli so vrniti POCHETTINA, zdaj so pri Tottenhamu ujeli to VELIKO RIBO!

Reuters
Tottenham je, kot vse kaže, našel novega trenerja.

Letošnje dogajanje na borzi nogometnih trenerjev je pestro kot že dolgo ne. Številni vrhunski evropski klubi so oziroma bodo dobili novega trenerja. Real, Bayern, Inter, Juventus, Roma ... In seveda tudi Tottenham, ki še vedno ni našel naslednika Joseja Mourinha.

Govorilo se je, da se z vrnitvijo v London spogleduje Mauricio Pochettino, toda iz te moke, kot vse kaže, ne bo kruha, Argentinec ostaja v Parizu.

Zdaj naj bi šef kluba Daniel Levy pričel s snubljenjem Antonia Conteja. Italijan je pred dnevi zapustil klop Interja, pa čeprav je scudetto po 11 letih vrnil na San Siro. A Conte ni bil več na isti valovni dolžini z lastniki milanskega kluba, imeli so različne poglede na kadrovsko politiko (beri: finančna vlaganja v ekipo).

Milanski klub in trener sta se sporazumno razšla, ena od klavzul v pogodbi pa mu je prepovedovala vodenje italijanskega kluba v naslednji sezoni. In ker sta propadli opciji s selitvijo v Madrid ali Pariz, naj bi se Conte zdaj vrnil v London ter po Chelseaju vodil še Tottenham. Skupaj z njim naj bi na Otok prišel tudi Fabio Paratici, ki bi prevzel vlogo športnega direktorja. Vloga, ki jo je zadnjih 11 let opravljal pri Juventusu.

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Članki iz rubrike