Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 03.06.2021 01:19:44

Novi (stari) trener Reala Carlo ANCELOTTI je že zavihal rokave! Je to PRVA OKREPITEV Madridčanov?

Profimedia
Potem ko se je klub razšel z Zinedinom Zidanom, se je v kraljevi klub nekoliko presenetljivo vrnil Carlo Ancelotti.

Šest let je minilo od odhoda Italijana iz Madrida, zdaj ima Ancelotti za svoje drugo obdobje v Realu v rokah triletno pogodbo. Časa za počitek ni, evropski velikan je na prelomnici, prenova ekipe je nujno potrebna. Še posebej 'utrujena' je zvezna vrsta, ki jo želi Ancelotti okrepiti s članom Napolija Fabianom Ruizom. Slednji bi moral biti prva odmevna okrepitev Reala to poletje.

Španski reprezentant je že dalj časa na poti vrnitve v domovino, omenja se ga v kombinaciji z Realom in Barcelono. Kot kaže je zdaj precej bližje Realu, navsezadnje ga je prav Ancelotti pred tremi leti iz Betisa za 30 milijonov evrov pripeljal v Neapelj.

fabian ruiz
Profimedia

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

EURO U21



Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

Značke: carlo-ancelotti, real

Članki iz rubrike