kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 03.06.2021 01:14:50

RAZKRIL SVOJE NAČRTE! Ali po Conteju tudi Lukaku ZAPUŠČA PRVAKE? Tu je njegov odgovor ...

Profimedia
Romelu Lukaku je bil eden najzaslužnejših, da je Inter na vrhu Serie A zamenjal Juventus.

Belgijski napadalec je na 44 tekmah v vseh tekmovanjih dosegel 30 zadetkov, s 24 v prvenstvu je bil za Cristianom Ronaldom drugi strelec italijanske lige. Glede svoje prihodnosti se je razgovoril za belgijsko spletno stran 'hln.be'.

Videti je bilo, da Lukaku zapušča modro-črne, takšne govorice pa so postale še glasnejše, ko je prvake presenetljivo zapustil trener Antonio Conte. No, Belgijec je vse skupaj postavil na glavo in kljub zanimanju Manchestra Cityja in Chelseaja potrdil, da ostaja v Interju. Kot je dejal, se je že pogovarjal z novim trenerjem Simonejem Inzaghijem. Rekel mu je, da bi želel ostati, saj se v tem klubu dobro počuti.

"Res je, ostajam. Z novim trenerjem sva se že pogovarjala. Morda o tem niti ne bi smel govoriti, vendar to je bil pozitiven pogovor. V Interju se dobro počutim."

Lukaku je k Interju prišel leta 2019, iz vrst Manchestra Uniteda. Prestop je bil vreden 74 milijonov evrov. Osemindvajsetletni Belgijec je danes po Transfermarktu vreden okroglih 100 milijonov evrov.

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: romelu-lukaku, inter

Članki iz rubrike