Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 02.06.2021 16:30:37

Legenda BAYERNA se vrača v Nemčijo

Reuters
Nizozemec Mark van Bommel je postal novi trener nemškega nogometnega prvoligaša Wolfsburga, podpisal je dveletno pogodbo, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Nasledil je Oliverja Glasnerja, ki se je preselil na klop Eintrachta iz Frankfurta.

Štiriinštiridesetletni Bommel je pred tem nazadnje leta 2018 in 2019 treniral PSV Eindhoven.

Nekdanji igralec sredine igrišča nizozemske reprezentance je že bil v bundesligi, v petih sezonah je igral za Bayern München in med letoma 2006 in 2011 osvojil po dva pokalna in državna naslova v istih sezonah.

Wolfsburg pa je svoj edini naslov prvaka osvojil leta 2009, v tisti sezoni je Bayern nadigral s 5:1, na tej tekmi je igral tudi Bommel.

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

EURO U21



Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

Značke: nogomet, nemčija

Članki iz rubrike