profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 02.06.2021 14:52:14

Kaj počne BENZEMA?! Pogosto je v družbi mladega MBAPPEJA, razlog pa MOČNO ODMEVA!

Reuters
Karim Benzema se je na pripravah za evropsko prvenstvo precej zbližal z mladim francoskim zvezdnikom.

Francoski nogometaši so pred dnevi začeli priprave na evropsko prvenstvo. V sredo jih čaka prva prijateljska tekma, in sicer proti Walesu Garetha Bala.

Francozi veliko upanja polagajo v zvezdniški napad, saj bo francoski selektor lahko računal na izjemen napad v sestavi Karim Benzema, Kylian Mbappe in Antoine Griezmann, še posebej pa navdušuje dejstvo, da je kemija med reprezentanti na odlični ravni.

Še več, Mbappe in Benzema precej časa preživita skupaj, v Španiji pa so se že pojavile govorice, da ima član Reala na tokratni reprezentančni akciji dvojno vlogo. Prva je ta, da pomaga svoji ekipi do velikega cilja, druga pa je nekakšna vloga agenta madridskega Reala.

Ni skrivnost, da si pri Realu želijo v svojih vrstah videti mladega francoskega napadalca, Benzema pa bi lahko pri tem precej pomagal. Ne nazadnje je tudi sam navdušen nad reprezentančnim soigralcem, o katerem je na zadnji novinarski konferenci dejal: "V Realu bi bil dobrodošel, za to ima vse potrebno znanje. Je fenomen. Z njim sem že kar precej treniral, zelo je hiter, spreten. Da, zelo je dober."

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: mbappe, benzema

Članki iz rubrike