Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
13.08.2014 10:00:37
Deli članek:

Kapaciteta LV še vedno neznanka

Drago Wernig - TAKA

Danes naj bi bilo znano, koliko gledalcev se bo lahko zbralo pod Kalvarijo na prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov.

Mariborčani so včeraj gostili tričlansko delegacijo Uefe, ki si preverjala, v kakšnem stanju so Ljudski vrt in njegova okolica oziroma ali so ustvarjeni vsi pogoji za organizacijo tekme zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov.

Gospa iz Nemčije ter gospoda iz Izraela in Španije so bili z videnim zadovoljni, nekoliko manj pa predstavniki vijoličastih, ki so upali, da jim bodo odposlanci Uefe naposled razkrili, ali bo 20. avgusta zaradi kazni zaprta celotna južna ali bo zapora vendarle le delna. Slovenski prvaki verjamejo, da bo obveljala druga različica, da bosta prazna le dva sektorja, kar bi pomenilo, da bi lahko z juga dogajanja na igralni površini spremljalo 800 ljudi.

IMETNIKI SEZONSKIH VSTOPNIC IMAJO PREDNOST
Danes naj bi bilo negotovosti konec, medtem pa so iz mariborskega prvoligaša sporočili, da se bo predprodaja vstopnic za obračun s Celticom začela v četrtek.

Najprej samo za kupce sezonskih vstopnic, ki si bodo lahko svoj sedež zagotovili po nižji ceni, ob tem bodo imeli možnost nakupa petih vstopnic po prodajnih cenah. Predprodaja bo v četrtek od 9. do 19. ure potekala v Vijol'čni Bajti in na blagajni A na južni ploščadi stadiona Ljudski vrt ter v petek in soboto na istih mestih še med 9. uro in 12.30.

Prodaja za vse zainteresirane bo stekla v ponedeljek, a je kot na dlani, da bo dragocenih koškov papirja do takrat ostalo bore malo ...