Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
il
il
12.08.2014 23:54:12
Deli članek:

Ta mu je še manjkala

Reuters

Nocojšnji superpokalni dvoboj med Realom in Sevillo se bo zapisal v zgodovino. Trener madridskega kluba Carlo Ancelotti je namreč na igrišče poslal najdražjo enajsterico v zgodovini nogometne igre. Fantje, ki so nastopili v belih dresih, so na trgu skupaj vredni kar 480 milijonov evrov.

Prvo ime srečanja v Cardiffu je bil Cristiano Ronaldo, ki se je podpisal pod oba zadetka galaktikov. Portugalski reprezentant je bil po srečanju razumljivo zadovoljen: "To je poseben trenutek zame, te lovorike še nisem imel v svoji zbirki. Zdaj jo imam, poleg tega pa sem dosegel tudi dva pomembna zadetka." Na vprašanje, kako je z njegovo pripravljenostjo, je povedal: "Še vedno moram veliko delati, ampak se počutim precej bolje. Bil sem sicer malo omotičen, a bo z malo šampanjca tudi to minilo. Dobro smo igrali in si dvignili samozavest pred začetkom sezone."

"Opravili smo svoje delo in osvojili superpokal. Dobro smo igrali, čeprav bomo potrebovali še malo časa, da se v popolnosti uigramo. Ampak za izboljšave imamo dovolj časa," je povedal Valižan Gareth Bale, in pohvalil Cristiana Ronalda: "Cristiano na vsaki tekmi kaže, česa je sposoben. Vsi se močno trudimo za dobrobit ekipe. Izjemno se je bilo vrniti v rojstno mesto. Z zmago v Cardiffu so se mi uresničile sanje. V Real vsi pridejo, da bi osvajali lovorike. Želimo igrati za najboljše moštvo na svetu in želimo osvajati srebrnino."
Osvojil lovoriko, ki mu je še manjkala

Nocojšnji superpokalni dvoboj med Realom in Sevillo se bo zapisal v zgodovino. Trener madridskega kluba Carlo Ancelotti je namreč na igrišče poslal najdražjo enajsterico v zgodovini nogometne igre. Fantje v belih dresih so skupaj vredni kar 480 milijonov evrov.

Prvo ime srečanja pa je bil Cristiano Ronaldo, ki se je podpisal pod oba zadetka galaktikov. Portugalski reprezentant je bil po srečanju razumljivo zadovoljen: "To je poseben trenutek zame, te lovorike še nisem imel v svoji zbirki. Zdaj jo imam, poleg tega pa sem dosegel še dva pomembna zadetka." Na vprašanje, kako je z njegovo pripravljenostjo, je povedal: "Še vedno moram veliko delati, ampak se počutim precej bolje. Malo sem sicer bil omotičen, a bo z malo šampanjca tudi to minilo. Dobro smo igrali in si dvignili samozavest pred začetkom sezone."

"Opravili smo svoje delo in osvojili superpokal. Dobro smo igrali, čeprav bomo potrebovali še malo časa, da se dokončno odigramo. Ampak za to imamo še dovolj časa," je povedal Gareth Bale, in pohvalil Cristiana Ronalda: "Cristiano na vsaki tekmi kaže, česa je sposoben. Vsi se močno trudimo v dobro ekipe. Izjemno se je bilo vrniti v rojstno mesto. Z zmago v Cardiffu so se mi uresničile sanje. V Real vsi pridejo, da bi osvajali lovorike. Želimo igrati za najboljše moštvo na svetu in želimo osvajati pokale."