Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
13.08.2014 09:52:54
Deli članek:

Usoda Legie bo znana zvečer ali jutri dopoldan

vszi

Uefa je danes dopoldne razpravljala o pritožbi Legie.

Mariborčani seveda že vneto razmišljajo o zadnjem krogu kvalifikacij za ligo prvakov in zbirajo vse potrebne informacije o Celticu, toda vsaj uradno še vedno ni dokončno, da bo škotski velikan gostoval v Ljudskem vrtu.

A že kmalu bo drugače, saga o kazni varšavske Legie bo epilog dobila danes zvečer ali jutri dopoldan. Po zasedanju pristojnega organa Uefe, ki je razpravljal o pritožbi Poljakov, slednji še vedno močno upajo, da bi se lahko zgodil preobrat, ki pa ga je bržkone utopično pričakovati.

Da bi Uefa spremenila svojo odločitev in nekomu vrnila nekaj, kar mu je pred tednom dni vzela? Se vam zdi verjetno? Navsezadnje tudi zato ne, ker bi se v tem primeru sprožil plaz drugih aktivnosti, ki bi jih bilo treba ponoviti. V prvi vrsti žreb, ker bi se med nosilce vrnil Ludogorec, a bolj kot ne je jasno, da zanj ni več možnosti. Iz preprostega ali če hočete tudi praktičnega razloga, ker bi ostalo premalo časa za vso logistiko, ki je potrebna za organizacijo tekem in potovanja, povrhu bi mnogi igralci za gostovanja gotovo ostali tudi brez vizumov za vstop v posamezno državo in še bi lahko naštevali ...

GROŽNJE S SMRTJO
Medtem so ogorčeni navijači Legie razkrili tudi krivca za vse travme, ki jih preživljajo v zadnjih dneh. Oziroma krivko. Usodno napako si je privoščila klubska uslužbenka Marta Ostrowska, ki gotovo preživlja najtežje dneve svojega življenja. Na klubski naslov so priromale celo grožnje s smrtjo, zato ji je policija svetovala, da je zaradi varnostnih razlogov za nekaj dni zapustila poljsko prestolnico.