Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tp
tp
13.08.2014 08:06:55
Deli članek:

Recite mu kar Srečko

Profimedia

Če se po jutru dan pozna oziroma po prvi resnejši preizkušnji nadaljevanje sezone, potem nas čaka atomski Real. Španci so namreč na sinočnjem superpokalu pokazali, zakaj so se maja veselili naslova v ligi prvakov. Med drugim pa so Cristiano Ronaldo in druščina vrgli rokavico tudi velikemu triu Barcelone - Lionelu Messiju, Neymarju in Luisu Suarezu.

Eden od tistih, ki po tekmi ni mogel skrivati veselja, pa čeprav superpokal ni tekma izjemnega pomena, je bil trener belega baleta Carlo Ancelotti. Izkušeni strateg se namreč zaveda, da ima na voljo izjemno ekipo, takšno ki mu jo zavida praktično sleherni trenerski kolega. "Mislim, da se je s to tekmo za nas začelo pomembno obdobje, saj imamo zelo kakovosto ekipo. Srečen sem, da sem lahko trener takšnega moštva. Seveda imamo tudi mi pred sabo še veliko dela, toda imamo možnosti, da letos dosežemo velike stvari v vseh tekmovanjih," se je smejalu izkušenemu Italijanu, ki ima v tem trenutku vsekakor sladke skrbi.

Tudi kar zadeva dvakratnega strelca Cristiana Ronalda: "Bil je fantastičen, najboljši igralec na igrišč in tekmo je odločil z res lepima zadetkoma. Pravzaprav je celotna ekipa igrala dobro, če upoštevamo, da nismo imeli veliko časa, da se pripravimo. Tudi Kroos je bil dober, James Rodriguez je imel sicer nekaj več težav, toda v drugem polčasu je tudi on pokazal svojo kakovost," je o dveh novincih v ekipi še spregovoril trener Reala, ki je dodal, da je bil ključ do zmage v Cardiffu tudi v obrambi oziroma, da so uspeli zaustaviti protinapade Seville.