Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
il
il
12.08.2014 20:26:15
Deli članek:

Nogometašem Partizana je prekipelo

FK Partizan

Nogometaši Partizana so v minuli sezoni po šestih letih primat predali svojemu največjemu konkurentu Crveni zvezdi, a zaradi kazni, ki jo je Uefa izrekla rdeče-belim, namesto njih vseeno nastopili v kvalifikacijah za ligo prvakov.

Vendar se je njihova zgodba tam kmalu končala, v 3. krogu je bil boljši bolgarski prvak Ludogorec. Evropsko pot bodo sicer nadaljevali v zadnjem krogu kvalifikacij za ligo Europa, v katerem jih čaka azerbajdžanski Neftči.

Porazu z Ludogorcem je n sledila še ena bleda predstava v domačem prvenstvu, ki pa se je vseeno končala s tremi osvojenimi točkami, Partizan je bil v gosteh s 3:1 boljši od Voždovca, a dva zadetka dosegel v sodniškem podaljšku.

Srbski mediji pa danes poročajo o še eni slabi stvari, ki se dogaja v klubu. Člani prvega moštva namreč niso želeli trenirati. V zadnjih dneh je kapetan moštva Saša Ilić od klubske uprave želel izvedeti, kdaj bo igralcem poravnala zaostale obveznosti. Vendar odgovora ni dobil

"Nič ne bi komentiral, ker niti nimam časa," je za srbske Novosti povedal Ilić. S kakršnokoli izjavo glede stanja v klubu ni postregel niti predsednik Dragan Đurić. Stanje v srbskem velikanu je torej vse prej kot rožnato. Nogometaši imajo dovolj obljub, nekateri pa bodo v prihodnjih dneh verjetno izkoristili nastalo situacijo in brez odškodnine zapustili Partizan. Bo med njimi tudi slovenski reprezentant Branko Ilić?