Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
12.08.2014 17:52:25
Deli članek:

Zadržali ga bodo s trakom

Reuters

Čeprav se ga že nekaj časa povezuje z odhodom drugod, omenja se predvsem Manchester United, bo Mats Hummels, kot vse kaže, le ostal na Signal Iduna Parku.

"Nikamor ne gre, ostaja z nami," je na vprašanje o tem, ali obstaja vsaj kanček možnosti, da Hummels zapusti Borrusio iz Dortmunda, odločno zatrdil nemški strokovnjak na klopi nemškega velikana Jürgen Klopp

Za nemškega reprezentančnega branilca se je zelo goreče zanimal Manchester United, ki po odhodu Nemanje Vidića in Ria Ferdinanda pospešeno išče novega centralnega branilca, za petindvajsetletnega robustnega branilca pa naj bi bil pripravljen plačati več kot 30 milijonov evrov. Zanimanje zanj so izrazili tudi pri Arsenalu, a oba angleška velikana si bosta morala poiskati novo tarčo. 

Da Klopp pri svojih izjavah misli zelo resno priča tudi podatek, da je Matsa Hummelsa za njegove dobre predstave (in verjetno tudi zato, da bi ga malce "podkupil") nagradil s kapetanskim trakom, visokorasli branilec bo tako v naslednji sezoni kapetan moštva.