Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
12.08.2014 20:02:39
Deli članek:

Čovilo zapušča Bonifiko

Arsen Perić

V igralski zasedbi koprskega prvoligaša se obetajo spremembe.

Zdi se, da se v koprskih vrstah po slovesu od mednarodnega prizorišča in pred prihajajočimi izzivi obeta kar nekaj sprememb. Poročali smo že, da je blizu odhoda oziroma pred izhodnimi vrati Goran Galešić, ki ga mnogi že kar nekaj časa povezujejo s prihodom v Olimpijo, toda oviro menda predstavlja odškodnina, ki jo zahtevajo kanarčki, zato naj ga v prihodnje vendarle ne bi več spremljali v slovenski prvoligaški druščini, čeprav to seveda nikakor ni izključeno.

"Lahko povem, da je klubsko dogajanje zelo živahno, vendar o čem bolj konkretnem za zdaj ne bi govoril. Drži, da se bodo zgodili tako odhodi kot prihodi, vse spremembe bomo v prihodnjih dneh razkrili na tiskovni konferenci. Do takrat informacij v javnost ne mislimo posredovati," pravi predsednik Ante Guberac.

Viri blizu Bonifike so nam sicer razkrili, da naj bi poleg Gorana Galešića zadnjo tekmo v koprskem dresu že odigral tudi Miroslav Čovilo. Po naših informacijah se mu je vodstvo kluba že zahvalilo za sodelovanje, vendar ostaja negotovo, pod kakšnimi pogoji, sodeč po besedah alfe in omege kluba pa se bo očitno moral posloviti še kdo.