Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
md
md
12.08.2014 17:39:51
Deli članek:

Rojo bojkotiral trening

profimedia

Argentinski reprezentančni branilec Marcos Rojo, ki se je zelo izkazal na svetovnem prvenstvu v Braziliji, si želi zapustiti Sporting iz Lizbone in oditi v večji klub.

Štiriindvajsetletni levi bočni nogometaš je mnenja, da je prerasel portugalsko ligo in si na vsak način prizadeva, da bi mu v klubu dovolili, da odide v veliko močnejšo premier ligo. 

Za odličnega Argentinca se namreč zanima Manchester United, ki naj bi na naslov Sportinga že naslovil ponudbo v višini 20 milijonov evrov, kolikor naj bi znašala tudi igralčeva klavzula, a zatika se pri načinu plačila.

Rdeči vragi si želijo odškodnino plačati v dveh obrokih, pri Sportingu pa si želijo ves denar takoj na računu, predvsem za to, ker je Marcos Rojo v le 25% lasti lizbonskega kluba, preostalih 75% pa pripada menedžerski agenciji. 

Kako zelo si Rojo želi prestopa k Unitedu priča tudi podatek, da se Argentinec sploh ni pojavil na treningu Sportinga, saj ne želi na noben način tvegati poškodbe, ki bi lahko ogrozila njegov prestop v Anglijo. 

Ni pa Manchester United edini klub, ki se zanima za Roja, zanj naj bi močno zagrizel tudi trener Liverpoola Brendan Rodgers, ki počasi izgublja potrpljenje ob prestopu Alberta Morena, za katerega Sevilla želi preveč denarja.