mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

muk
muk
0 21.10.2015 14:29:51

Špiler treniral z Metalurgom

Arsen Perić
Že pred časom so se v rokometnih kuloarjih pojavile govorice, da bi se lahko David Špiler pridružil skopskemu Metalurgu. Kot piše makedonska Ekipa je zdaj Špiler znova v Skopju, v sredo pa naj bi že opravil prvi trening z Metalurgom.

V vrstah slednjega ne skrivajo, da bi jim igralec tovrstnega kalibra, univerzalen in izkušen, še kako prav prišel, a seveda le pod pogojem, da je zdrav. Da je rama, zaradi katere so ga v beloruskem Brestu navkljub veljavni pogodbi meni nič tebi nič postavili na cesto, dokončno zaceljena.

"David Špiler je danes treniral z nami, a težko rečem karkoli, saj nismo bili kompletni. Jutri bomo opravili trening v polni postavi in takrat bom lahko povedal kaj več o formi in stanju Slovenca. Jasno je, da gre za kvalitetnega igralca, a najprej moramo videti ali je zdrav in kako nam lahko pomaga. V naslednjih dneh bomo sprejeli odločitev," pravi trener Lino Červar, ki po tistem eksodusu, ko je klub v nekaj mesecih zapustilo reci in piši 25 igralcev, z izjemo Janka Božovića, še enega nekdanjega člana Meškova, nima prav veliko izkušenih mož v svoji ekipi.

Članki iz rubrike