Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
20.10.2015 20:13:18
Deli članek:

Mariborski kapetan se počasi vrača

facebook

Mariborčani se po zamenjavi na trenerski klopi še naprej mučijo, tudi v Dobovi so namreč dolgo trli odpor novinca v ligi. V tej luči bržkone že z nestrpnostjo čakajo na vrnitev kapetana Nikole Špelića.

Za slednjim je težko obdobje, potem ko je z dobrimi predstavami v vijoličastem dresu potrkal celo na vrata hrvaške izbrane vrste, ga je serija poškodb vrnila nekaj korakov nazaj. Dve operaciji ramena in ena kolena, vse to pri zgolj 24 letih, in zato je bil desnoroki bombarder v zadnjih dveh sezonah pogosto primoran v vlogo gledalca. Zdaj se znova vrača, bojda še močnejši in še bolj motiviran.

"S polno močjo še ne treniram, je pa res, da z moštvom opravim uvodni del treninga. To pomeni ogrevanje in določene vaje, pri katerih ni prisoten telesni kontakt. Konec meseca me čaka še zadnji pregled pri zdravniku, in če bom dobil zeleno luč, bom lahko začel normalno trenirati. Seveda pa že samo prisotnost na skupinskih treningih odpravlja to monotonost individualnega dela, ki sem ga moral izvajati v zadnjih mesecih, kar blagodejno vpliva tudi na mentalno pripravo," pravi kapetan mariborske zasedbe.