Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
18.10.2015 21:18:55
Deli članek:

Karabatić: Borili so se kot levi

Nikola Miljković

Luka Žvižej in Blaž Janc sta si bila enotna, da so bili Francozi pretrd oreh, Nikola Karabatić pa je moral priznati, da so se morali za zmago močno potruditi.


Zmaga proti PSG-ju je bila praktično misija nemogoče, neobremenjeni Celjani pa so prikazali zvrhano mero poguma. Kljub porazu je bil s tekmo zadovoljen Luka Žvižej: "PSG lahko premagaš le v primeru, da se ti 'poklopijo' vse zadeve, pa še sreča mora biti na tvoji strani. Navkljub porazu nimamo razlogov za nezadovoljstvo, dokazali smo, da se lahko kosamo tudi z najboljšimi, z enakim pristopom se moramo lotiti vseh naših naslednjih tekem."

Žvižejev soigralec Blaž Janc je podobnega mnenja, individualni kakovosti PSG-ja pač ne gre oporekati: "Čestital bi svoji ekipi za fenomenalno borbo skozi celotno tekmo, prav tako našim privržencem za lepo spodbudo. Oni so nam dali dodatno moč. Francozi so 'stroji', proti njim smo se borili po najboljših močeh, a prevladala je njihova individualna kakovost."

Je pa Celjane pohvalil prvi zvezdnik PSG-ja Nikola Karabatić, ki je dejal: "Bilo je težko, a tako tekmo smo tudi pričakovali. Celjani so bili trd oreh skozi celotno tekmo, borili so se kot levi, za dve točki smo se morali pošteno potruditi."