pomlad Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko...

annie-charlotte Svet24.si

25-letnica v razmerju z dvema moškima: "Ne varam,...

ukc ljubljana m24 sr Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k...

hisa mojca pasek setinc mile-pl015 Reporter.si

Skrivnost elitne vile za pol milijona: kako sta si...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Thomas naj bi vedel preveč Odkrito.si

Je pokojni Kingston vedel, kaj je narobe s Kate?

doncic Ekipa24.si

Uau! To je ta nora Dončićeva trojka, ki je ...

nu
nu
1 23.09.2018 10:19:38

VROČ derbi v Izoli. IZJEMNA kulisa, VDOR NAVIJAČEV na igrišče in … (foto)

Na Obali je spet zaživelo staro rivalstvo.

Pa so ga le dočakali. Po več kot 23 letih se je spet obudilo staro rivalstvo, ki nekoč ni poznalo meja, za prvenstvene točke so se vnovič udarili nogometaši Izole in Kopra. Seveda nogometu na Obali ni v ponos, da se je to zgodilo v tretjem kakovostnem razredu tekmovanja, v 6. krogu 3. SNL – zahod, toda zanimanje navijačev je bilo kljub temu zelo veliko. Na tribunah izolskega stadiona se je zbralo 2000 gledalcev, ki so pripravili čudovito vzdušje. Za to priložnost sta se aktivirali tudi navijaški skupini Ribari in Tifozi, strasti pa so bile tako razvnete, da je bila tekma v nadaljevanju zaradi vdora navijačev na igrišče za nekaj minut celo prekinjena. Možje postave so imeli kar nekaj dela in preprečili, da bi incident lahko dobil večje razsežnosti.

2izola

Derbi se je razpletel po pričakovanjih. Koprčani so na igrišču z umetno travo upravičili vlogo favorita in zmagali s 3:0, odpor gostiteljev so strli šele v končnici. V 70. minuti je Nediljko Kovačević s čudovitim golom poskrbel za vodstvo, nato je Tadej Trajkovski zatresel lastno mrežo, končni izid je postavil Edi Baša.

3izola

Zasedba z Bonifike s stoodstotnim izkupičkom ostaja na vrhu lestvice, Izola je na dozdajšnjih šestih preizkušnjah osvojila sedem točk.

Galerija

Članki iz rubrike