andrej škufca 2 Odkrito.si

Andrej Škufca o nosečnosti: Dolgo sva čakala

horoskop Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 22. oktobra

jasnovidnost Petisvet.si

Čutila sem, da se bo sinu zgodilo nekaj groznega

lapajne1 Svet24.si

O prijatelju Jerneju Šugmanu: Tega nihče ne ...

Emi Nikočević– OBREZ!!! Svet24.si

Emi ne prenese hinavščine

Justin Bieber, Hailey Baldwin Najstnica.si

Justin Bieber končno potrdil poroko

Indira Ekić Njena.si

Takšen trebušček ima Indira Ekić!

nu
nu
5 23.09.2018 09:51:44

Bes med navijači Maribora: Tako so se poklonili PREMINULEMU članu in s prstom pokazali na KRIVCA! (foto)

Grega Wernig
Viole so se poklonile preminulemu članu.

V soboto je bil v Ljudskem vrtu odigran dvoboj med Mariborom in Domžalami, ki se je končal brez zmagovalca. Zanimiv obračun se je končal brez zmagovalca (2:2), precej pozornosti pa je bilo usmerjene tudi na tribune, kjer so nastanjeni najzvestejši navijači Maribora.

Viole so razvile več transparentov, s katerimi so se poklonile svojemu preminulemu članu Darku Kesaku. "A.C.A.B. GAMAD", "KESI RIP" in "POLICIJA IMA VEDNO VEČJA POOBLASTILA, POLICIJSKA SILA NAM JE DARKA UBILA!" so se glasila sporočila navijačev Maribora.

Gre za 31-letnega Štajerca, ki je umrl prejšnji teden v bližini Maribora. Ob prihodu policistov je bil agresiven, skušal je odtrgati modro rotacijsko luč s policijskega vozila, nato pa si slekel majico in "vabil" policista k pretepu. Ker opozoril ni upošteval, sta policista zoper njega uporabila solzivec in ga priklenila na kovinsko klop. Kot je še dejala priča, je bilo videti, kot da bi dobil napad od solzivca, zlomila se je klopca, na tleh pa naj bi ga eden policist celo prijel za vrat. Bil naj bi nezavesten, ob prihodu reševalcev pa mu ni bilo več pomoči.

Policija je v dneh po tem tragičnem dogodku sporočila, da je pri pokojnem prišlo do zastoja dihalne in srčne funkcije, ki bi jo bilo možno povezati s sumom po zaužitju več ali večje količine prepovedanih drog ter da ugotovitve kriminalistov tujo krivdo kot vzrok smrti izključujejo.

viole gw 2
Grega Wernig

viole gw 3
Grega Wernig

Značke: maribor, viole, plts

Članki iz rubrike