19_KKK_2206 Odkrito.si

Bo Jerneju Damjanu lahko pomagala žena?

Ivan Zgrebec, komarji, pik komarja Svet24.si

FOTO: Hrvatov hrbet po 45 minutah povsem ...

pitagora Petisvet.si

Zgodovina magije - 2. del: starodavni rituali

odpadki, litijska cesta Svet24.si

FOTO: Ekološka sramota na robu Ljubljane – kdo ...

norilsk, severna medvedka, polarni medved, Svet24.si

FOTO in VIDEO: Sestradana medvedka prihlačala v ...

Ana Klašnja Njena.si

Ani Klašnja se je življenje obrnilo na glavo

lucija 3 Njena.si

To je partner Ana Marie Mitić

nu
nu
5 23.09.2018 09:51:44

Bes med navijači Maribora: Tako so se poklonili PREMINULEMU članu in s prstom pokazali na KRIVCA! (foto)

Grega Wernig
Viole so se poklonile preminulemu članu.

V soboto je bil v Ljudskem vrtu odigran dvoboj med Mariborom in Domžalami, ki se je končal brez zmagovalca. Zanimiv obračun se je končal brez zmagovalca (2:2), precej pozornosti pa je bilo usmerjene tudi na tribune, kjer so nastanjeni najzvestejši navijači Maribora.

Viole so razvile več transparentov, s katerimi so se poklonile svojemu preminulemu članu Darku Kesaku. "A.C.A.B. GAMAD", "KESI RIP" in "POLICIJA IMA VEDNO VEČJA POOBLASTILA, POLICIJSKA SILA NAM JE DARKA UBILA!" so se glasila sporočila navijačev Maribora.

Gre za 31-letnega Štajerca, ki je umrl prejšnji teden v bližini Maribora. Ob prihodu policistov je bil agresiven, skušal je odtrgati modro rotacijsko luč s policijskega vozila, nato pa si slekel majico in "vabil" policista k pretepu. Ker opozoril ni upošteval, sta policista zoper njega uporabila solzivec in ga priklenila na kovinsko klop. Kot je še dejala priča, je bilo videti, kot da bi dobil napad od solzivca, zlomila se je klopca, na tleh pa naj bi ga eden policist celo prijel za vrat. Bil naj bi nezavesten, ob prihodu reševalcev pa mu ni bilo več pomoči.

Policija je v dneh po tem tragičnem dogodku sporočila, da je pri pokojnem prišlo do zastoja dihalne in srčne funkcije, ki bi jo bilo možno povezati s sumom po zaužitju več ali večje količine prepovedanih drog ter da ugotovitve kriminalistov tujo krivdo kot vzrok smrti izključujejo.

viole gw 2
Grega Wernig

viole gw 3
Grega Wernig

Značke: maribor, viole, plts

Članki iz rubrike