reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 23.09.2018 08:47:56

PRESENEČENJE? MORDA ŠOK? To je klub, v katerem bo Ibrahimović končal svojo kariero

Medtem ko Zlatan Ibrahimović v ligi MLS navdušuje in iz dneva v dan - na igrišču ali izven njega - opozarja nase, njegov LA Galaxy ni najbolj uspešen.

Ali bo Šved z bosanskimi koreninami še dolgo ostal v mestu angelov ali nasploh v Severni Ameriki, je vprašanje, pri skoraj 37 letih se namreč spogleduje tudi s koncem igralske kariere. Nedavno je dosegel svoj 500. zadetek, zdaj pa je medijem namignil, katera postaja na njegovi poti bi utegnila biti naslednja in obenem zadnja.


"Dobil sem ponudbo od kluba, v katerem sem začel kariero. Želijo, da bi jo tam tudi zaključil. Priznam, tudi sam si to želim. Na koncu koncev, v svoji karieri le še s tem klubom nisem osvojil lovorike," je dejal Ibrahimović in morda presenetil, nekatere celo šokiral.

Gre seveda za Malmö FF, v katerem je visoki napadalec igral od srede devetdesetih (seveda sprva v mlajših selekcijah) do leta 2001. Po odhodu iz Švedske je igral za Ajax, Juventus, Inter, Barcelono, Milan, PSG, Manchester United in LA Galaxy. To je seznam klubov, s katerim se lahko pohvalijo le redki nogometaši v zgodovini. Pravzaprav mu manjka le madridski Real.

Članki iz rubrike