krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

nu
nu
0 23.09.2018 01:06:02

Trener angleškega ligaša ostal BREZ VRATARJEV, potem pa storil TOLE in dvignil prah na Otoku

Trener se je pred pomembno tekmo soočil s kadrovsko težavo, ki jo očitno ni znal rešiti drugače.

Slough je za približno dobro polovico Ljubljane veliko mesto, 30 kilometrov oddaljeno od središča Londona. Bolj kot z nogometom se v tem etnično pisanem okolju ukvarjajo z industrijo in podjetništvom. Slough je v Angliji na drugem mestu v kriminalu in daleč daleč zadaj v nogometu.

FC Slough Town tekmuje v sedmi angleški ligi, kar pomeni, da je to majhen nepomemben klub v nepomembni regionalni ligi. Vendar danes je to klub, ki so ga spoznali po vsem svetu. Trener Neil Baker je namreč pred četrtfinalno kvalifikacijsko tekmo FA pokala ostal brez vratarjev, zato je storil nekaj, kar je predvsem na Otoku dvignilo ogromno prahu.


"Vem, da je nenavadno, ker to delam preko Twitterja, vendar na žalost ne gre drugače. Iščemo vratarja, ki bi nam pomagal v FA pokalu. Če ste zainteresirani, se mi javite," je na družbenem omrežju zapisal Baker, ki je preko noči ostal brez obeh vratarjev.

Objava je bila seveda odmevna, številni so se na ta račun šalili, resnih odzivov pa je bilo malo. No, na koncu so v klubu očitno uspeli za silo 'zakrpati' poškodovanega prvega vratarja Jacka Turnerja, ki je na tekmi s Sholingom stal med vratnicama. Končalo se je z remijem (2:2), kar pomeni, da se bosta v naslednjih dneh moštvi pomerili še enkrat.

Sicer pa primer močno spominja na nekdanjo Olimpijo, ki je leta 2005 neslavno pristala na smetišču zgodovine. Eden od takratnih trenerjev Jedinko Perica je med poletnimi pripravami (ob koncu prejšnjega tisočletja) kar z javnim pozivom povabil vse zainteresirane nogometaše, da se pridejo preizkusit na stadion Bežigrad.

Značke: vratar, anglija, fa-pokal

Članki iz rubrike