Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 03.06.2021 08:09:53

PODARJAMO vstopnice za EP U-21! Kaj morate narediti? Tukaj so VSE PODROBNOSTI ...

www.alesfevzer.com
Danes bosta na sporedu polfinalna dvoboja evropskega prvenstva do 21. leta starosti, mi pa vam podarjamo sedem parov vstopnic. Sledite navodilom ...

Vstopnice za boje bodočih nogometnih zvezdnikov je mogoče dobiti s spletnim nakupom (https://www.cts.eventim.si/campaign/uefaunder21) ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani ter štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona, so sporočili z Nogometne zveze Slovenije (NZS).

No, če želite do brezplačnih vstopnic, pa imate tukaj sijajno priložnost. V nagradni igri, ki jo organiziramo skupaj z Nogometno zvezo Slovenije, vam ponujamo sedem parov vstopnic za tekmi v Ljudskem vrtu in Stožicah.

Sedmim srečnežem bomo podarili po dve vstopnici za četrtkovo polfinalno tekmo ob 18. uri v Mariboru, kjer se bosta pomerila Španija in Portugalska. Vse, kar morate narediti, je to, da na Ekipinem Facebooku komentirate, s kom bi radi šli na tekmo, že danes ob 12. uri pa bomo opravili žreb in izbrali sedem oseb, ki bodo prejele po dve vstopnici.

Ne pozabite! Za vstop na stadione bodo gledalci morali izpolnjevati pogoje PCT. Hitro testiranje za novi koronavirus bo BREZPLAČNO omogočeno na dan posamične tekme EP do 21 let na stadionih v Mariboru (od 10. ure naprej) in Ljubljani (od 13. ure). Vstop na stadion pa bo mogoč z negativnim rezultatom testa, ki ni starejši od 72 ur.

vstopnice U21

Članki iz rubrike