900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 08.06.2019 09:30:16

Ste slišali TO RAZLAGO?! Sabitzer ŠOKIRAL z DEJANJI na igrišču, potem pa še z besedami!

Reuters
Po treh krogih kvalifikacij za Euro 2020 je Slovenija pri zgolj dveh točkah.

Petkov poraz v Celovcu je bil zelo boleč, je pa močno razveselil naše severne sosede, ki so se vendarle premaknili s točkovne ničle, na kateri so bili po 180 minutah kvalifikacij. Kljub temu so stvari v Avstriji daleč od idealnih, še vedno je prva tema pogovorov dogodek iz 71. minute, ko je selektor Franco Foda iz igre potegnil Marcela Sabitzerja in ga zamenjal z Guidom Burgstallerjem.


Prvi je namreč ob odhodu z igrišča jezno odrinil selektorjevo roko, ki mu jo je ta namenil v pozdrav. Potem pa je bil še edini na klopi, ki se ni veselil zmagovitega zadetka svoje zamenjave. Omeniti velja tudi to, da je ob odhodu z igrišča doživel pravi koncert žvižgov.

Po srečanju je moral Sabitzer pojasnjevati svoja dejanja. "Predstavljajte si, da bi bil vesel ob menjavi, ko je na semaforju izpisan rezultat 0:0. Potem bi me spraševali, kaj je z mano, da se veselim. Seveda sem bil jezen, ker sem moral z igrišča. Kar zadeva žvižge ob odhodu z igrišča, jih lahko razumete na več načinov. Kot nezadovoljstvo, ker sem moral kljub dobri predstavi z igrišča, ali pa kot žvižgi proti meni, kar je veliko bolj verjetno. Razlagate si lahko, kakor želite, verjetno je bilo zaradi rezultata 0:0. Tako je to v nogometu," je razložil Sabitzer, in nadaljeval: "Seveda sem bil vesel gola, toda bil sem utrujen in jezen. Sem pa Burgiju pred tekmo rekel, da bo v igro vstopil v 70. minuti in zabil gol, to sem zadel, sem pa nejevoljen, ker ni prišel do mene, da bi ga proslavila."

Članki iz rubrike