sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

jankovic praznik ljubljane Reporter.si

Poglejte, kdo vse se je prišel poklonit ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Predsednik vlade Dr Odkrito.si

Kaj se je v resnici dogajalo na Kruziću?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
2 08.06.2019 08:00:40

Florentino Perez MISLI RESNO, pripravil je MILIJONE: Po Hazardu HOČE ŠE NJEGA!

Reuters
Real je končno uspel realizirati prestop Edena Hazarda iz Chelseaja, o katerem se je govorilo tako dolgo.

Prestop naj bi bil vreden sto milijonov evrov plus 15 milijonov različnih bonusov. Pri belgijskem nogometnem virtuozu pa se Madridčani ne mislijo ustaviti. Predsednik Florentino Perez ima že novo tarčo.

Na stadionu Santiago Bernabeu si močno želijo imeti še Christiana Eriksena. Perez naj bi po poročanju Don Balona s Tottenhamom že več mesecev pregovarjal o Dančevem prestopu. Eriksenu pogodba z Londončani poteče naslednje leto, igralec pa naj je ne bi imel namere podaljšati.


Zinedine Zidane si sicer želi pripeljati Paula Pogbaja, a je očitno ta možnost zdaj potisnjena v drugi plan, saj se bo težko uresničila. Za nameček pa bi bil Eriksen kar precej cenejša opcija. Pri Tottenhamu o prodaji še nedolgo nazaj sploh niso hoteli razmišljati, zato so Dancu prilepili etiketo s ceno 180 milijonov evrov. Precej nerealno in preveč tudi za Real, ki je bil pripravljen ponuditi sto milijonov manj.

No, Londončani so se nato malce omehčali in ceno znižali za 30 milijonov, na 150 milijonov, pri Realu pa se ne želijo premakniti s svojih 80 milijonov. Zaradi Tottenhamovega nastopa v finalu lige prvakov se je zgodba tu končala, ni pa izginila Eriksenova želja po igranju za Real.

No, pri Tottenhamu so končno uvideli, da je vrag odnesel šalo, in so se nekako sprijaznili s tem, da je Eriksena praktično nemogoče prepričati v to, da bi ostal. Zdaj so še enkrat znižali ceno, nova znaša 113 milijonov evrov. Za Pereza je to še vedno preveč, toda obstaja rešitev, po kateri naj bi Real plačal določen znesek, preostanek pa bi poravnal v obliki bonusov za različne dosežke ...

Članki iz rubrike