možgani Dobra karma

Horoskop: napočil je čas za čiščenje ...

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Ana Soklič Njena.si

Ana Soklič javno pohvalila Lino Kudozović

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
18 08.06.2019 07:46:16

TOLE so besede, ki ODMEVAJO: Selektor Matjaž Kek PRESTRAŠIL navijače

Jurij Kodrun
Slovenska izbrana vrsta je tudi po treh tekmah v kvalifikacijah za Euro 2020 brez zmage.

Po remijih z Izraelom in Severno Makedonijo so izbranci selektorja Matjaža Keka gostovali v Celovcu. Navijači so z zvrhano mero optimizma pričakovali spopad s severnimi sosedi, ki so prvi srečanji v kvalifikacijah izgubili.

Kljub številčni in bučni podpori s tribun pa slovenskim nogometašem ni uspelo domov prinesti niti točke. Dvoboj je odločil zadetek rezervista Burgstallerja v 74. minuti, kar je le tri minute po tem, ko je stopil na igrišče.Slovenija tako ostaja pri dveh točkah in ima po treh krogih sedem točk manj od vodilne Poljske in pet od drugouvrščenega Izraela, kar jo uvršča na peto mesto v skupini. Seveda je to manj od pričakovanj, ki so bila po imenovanju Matjaža Keka za selektorja, zelo visoka. Po srečanju je slovenski selektor stopil pred kamero TV Slovenija in s svojimi besedami še nekoliko prestrašil navijače.

Najprej e dejal, da v pripravi za ponedeljkov dvoboj z Latvijo ne bo nobenih sprememb, saj za to ni potrebe, in nadaljeval: "Smo v minusu dve, tri točke, če hočeš biti zgoraj. Je pa vprašanje, ali smo že zreli za prvi dve mesti." S temi besedami je dal misliti številnim navijačem slovenske reprezentance, ki so upali na uvrstitev na zaključni turnir. Svoje razmišljanje pa je končal na naslednji način: "Rezultati v naši skupini kažejo, da bo borba do konca, a moramo razmišljati o sebi. Zdaj nam ne preostane nič drugega, kot se dobro pripraviti za Latvijo. Osvežiti moramo nekatere igralce, eni imajo očitno ob koncu sezone probleme s fizično pripravljenostjo, rapidno so padali. Dokler Slovenija ne bo dovolj agresivna in samozavestna v dvobojih, bomo imeli probleme."

Članki iz rubrike