favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

sta
sta
0 08.06.2019 07:45:02

NORO, KAJ so si PRIVOŠČILI SRBI: Navijači POBESNELI, reprezentanti bi se najraje SKRILI

Reuters
Največji udarec v tretjem krogu kvalifikacij za Euro 2020 so doživeli Srbi.

V skupni B so kar z 0:5 izgubili na gostovanju v Ukrajini, zaradi remija Litve in Luksemburga pa so padli na zadnje mesto skupine, Ukrajinci so potrdili prvega.

Visok poraz Srbov v Ukrajini, kjer sta za domače po dva gola dosegla Viktor Cigankov in Jevgenij Konopljanka, ni bilo edino presenečenje dneva.


Za drugega je poskrbela reprezentanca Kosova, ki je v skupini A v gosteh remizirala s Črno goro. Po golu Milota Rashnice je po prvem delu celo vodila, v 79. minuti je končni izid postavil Stefan Mugoša. Prvo zmago v skupini je zabeležila Češka, z 2:1 je bila boljša od Bolgarije, po zaostanku z 0:1 je oba gola za Čehe dosegel Patrik Schick. Češka se je z zmago prebila na drugo mesto lestvice skupine, z dvema zmagama še vedno vodi Anglija, ki danes ni igrala.

Derbi v skupini D sta odigrala Danska in Irska, ki sta se razšli z neodločenim izidom, bilo je 1:1. Dance je v 76. minuti v vodstvo popeljal Pierre-Emile Hoejbjerg, devet minut pozneje je izenačil Shane Duffy. V drugi tekmi skupine je Gruzija s 3:0 premagala Gibraltar.

V skupini F je Španija v gosteh s 4:1 ugnala Ferske otoke, Švedska s 3:0 Malto, Norveška pa je doma iz rok izpustila vodstvo 2:0 proti Romuniji, goste je z dvema zadetkoma rešil Claudiu Keseru, drugi gol je dosegel v zadnji minuti tekme.

Članki iz rubrike