Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

robert roškar Svet24.si

Takšnih vprašanj od voditelja ni pričakoval nihče

angel Svet24.si

Za sodelovanje z angeli obstaja tudi nekaj pravil

predlog pokrajin Svet24.si

Past načrtovane ustanovitve regij: razbohotenje ...

maja Šuput Svet24.si

FOTO: Hrvaška pevka z nogo soprogu držala ...

jani pavec 1 Njena.si

Jani Pavec spet postal očka

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

ba
ba
10 11.08.2019 18:59:50

ZAHOVIĆ o okrepitvah in Rosenborgu: Če bodo želeli takšne, ne KLICATI MENE. Imamo STO ŽIVLJENJ, zato …

Jurij Kodrun
Športni direktor Maribora o kadrovskem mozaiku in povratni tekmi 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov.

Mariborčani bodo v ponedeljek zjutraj odpotovali v Trondheim, kjer jih v torek čaka povratna tekma 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti Rosenborgu. Norvežani so v Ljudskem vrtu slavili s 3:1 in imajo velikansko prednost, ki je po mnenju marsikoga še večja tudi zato, ker vijoličasti na začetku sezone niso prepričljivi.

"Zavedamo se, da smo pripeljali okrepitve in dvignili pričakovanja. Od kod smo jih pripeljali? Nismo pripeljali Južnoameričanov, Neymarja in podobnih igralcev. Pripeljali smo jih iz Celja, Mure in Olimpije. To so igralci, ki niso nikoli igrali na taki ravni. Če bodo želeli velike in drage okrepitve, da denarja več ne bo na računu, ne klicati mene. Vedno se zavedamo, kdo smo in kam lahko sežemo," je kritikom za Večer odgovoril Zlatko Zahović in dodal: "Dvanajst let nismo bili v rezultatski krizi. Kriza je, ko si šesti, sedmi, igraš v ligi za bedaka (ligi za obstanek, op. a.), kjer je Maribor že igral. Zdaj je v krizi, ko je drugi. Če je to kriza, dajte mi jo."

Najboljši strelec slovenske reprezentance ne skriva, da je zaradi trenutnega stanja duha v štajerski prestolnici nejevoljen, vendar kljub vsemu optimistično pričakuje spopad z Rosenborgom. "Žalosten sem, a po drugi strani prepričan, da gremo čez Rosenborg. Imamo sto življenj."

Članki iz rubrike