Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

robert roškar Svet24.si

Takšnih vprašanj od voditelja ni pričakoval nihče

angel Svet24.si

Za sodelovanje z angeli obstaja tudi nekaj pravil

predlog pokrajin Svet24.si

Past načrtovane ustanovitve regij: razbohotenje ...

maja Šuput Svet24.si

FOTO: Hrvaška pevka z nogo soprogu držala ...

jani pavec 1 Njena.si

Jani Pavec spet postal očka

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

nu
nu
17 11.08.2019 12:55:02

Darko Milanič Z VSO SILO UDARIL po mariborskih NAVIJAČIH! Njegove besede vas bodo OSUPNILE!

Grega Wernig
Trener Maribora Darko Milanič je bil po tekmi s Taborom zadovoljen s predstavo svojih nogometašev, a nezadovoljen z mariborskimi navijači.

Maribor je včeraj v Ljudskem vrtu zabeležil svojo prvo zmago v novi sezoni, pod Kalvarijo je s 4:2 premagal novega prvoligaša Tabor. Kljub temu, da so vijoličasti slavili, pa so mariborski navijači izrazili veliko nezadovoljstvo z Darkom Milaničem. 

Že pred začetkom tekme, ko je trener Maribora stopal proti vijoličasti klopi, so se zaslišali žvižgi z zahodne tribune Ljudskega vrta. Ko je Rudi Požeg Vancaš zabil zadetek, so se s tribune zaslišali vzkliki "Rudi, Rudi, Rudi," kot znak protestov proti Darku Milaniču, ki je pred tekmo s Taborom javno kritiziral Požega Vancaša in dal jasno vedeti, da pričakuje veliko več od njega. 


Tudi po koncu tekme je mariborska publika s salvami žvižgov v garderobo pospremila Darka Milaniča in njegovega pomočnika Sašo Gajserja, ki je v enem trenutku gestikuliral proti publiki. Po koncu tekme je o žvižgih, ki jih je bil deležen pred in po tekmi spregovoril tudi Milanič. In ostro kritiziral mariborske navijače. 

"Žvižgajo zdaj že vsako tekmo, tako da ... Nimam kaj dodati. Dobivam vzpodbudo od pravih navijačev Maribora," je dejal Milanič. In šokiral. Navijače, ki so bili včeraj na tribuni Ljudskega vrta je torej označil za neprave, čeprav so bili ravno oni tisti, ki so kupili vstopnico in ki so prišli na stadion. Mnogi bi rekli, da je ravno to definicija PRAVEGA navijača, a Darko Milanič kot vse kaže misli drugače. 

Na vprašanje, kako sam občuti vse te žvižge, ki so namenjeni ravno njemu, pa je Milanič malce cinično dodal: "Zelo sem zadovoljen, uživam." 

Članki iz rubrike