Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
17 11.08.2019 12:55:02

Darko Milanič Z VSO SILO UDARIL po mariborskih NAVIJAČIH! Njegove besede vas bodo OSUPNILE!

Grega Wernig
Trener Maribora Darko Milanič je bil po tekmi s Taborom zadovoljen s predstavo svojih nogometašev, a nezadovoljen z mariborskimi navijači.

Maribor je včeraj v Ljudskem vrtu zabeležil svojo prvo zmago v novi sezoni, pod Kalvarijo je s 4:2 premagal novega prvoligaša Tabor. Kljub temu, da so vijoličasti slavili, pa so mariborski navijači izrazili veliko nezadovoljstvo z Darkom Milaničem. 

Že pred začetkom tekme, ko je trener Maribora stopal proti vijoličasti klopi, so se zaslišali žvižgi z zahodne tribune Ljudskega vrta. Ko je Rudi Požeg Vancaš zabil zadetek, so se s tribune zaslišali vzkliki "Rudi, Rudi, Rudi," kot znak protestov proti Darku Milaniču, ki je pred tekmo s Taborom javno kritiziral Požega Vancaša in dal jasno vedeti, da pričakuje veliko več od njega. 


Tudi po koncu tekme je mariborska publika s salvami žvižgov v garderobo pospremila Darka Milaniča in njegovega pomočnika Sašo Gajserja, ki je v enem trenutku gestikuliral proti publiki. Po koncu tekme je o žvižgih, ki jih je bil deležen pred in po tekmi spregovoril tudi Milanič. In ostro kritiziral mariborske navijače. 

"Žvižgajo zdaj že vsako tekmo, tako da ... Nimam kaj dodati. Dobivam vzpodbudo od pravih navijačev Maribora," je dejal Milanič. In šokiral. Navijače, ki so bili včeraj na tribuni Ljudskega vrta je torej označil za neprave, čeprav so bili ravno oni tisti, ki so kupili vstopnico in ki so prišli na stadion. Mnogi bi rekli, da je ravno to definicija PRAVEGA navijača, a Darko Milanič kot vse kaže misli drugače. 

Na vprašanje, kako sam občuti vse te žvižge, ki so namenjeni ravno njemu, pa je Milanič malce cinično dodal: "Zelo sem zadovoljen, uživam." 

Članki iz rubrike