reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
2 11.08.2019 18:12:51

Bil je boljši od Ronalda, zdaj je NA POTI V ZAPOR

Ronaldo je za približno polovico sveta najboljši nogometaš na svetu. Za drugo polovico je najboljši tisti drugi, saj veste kdo.

Skratka, tako portugalski superzvezdnik kot tudi Lionel Messi že vrsto let prednjačita in nogometni svet vrtita po svoje. No, ko je Ronaldo kot veliki talent zapuščal Portugalsko, to je bilo leta 2003, ko je iz Sportinga prestopil v Manchester United, je izjavil, da je tam še en izjemno nadarjen nogometaš, ki je celo kar precej boljši od njega. 

paim


Gre za Fabia Paima, s katerim je Ronaldo delil slačilnico v rosnih letih. Paima so pri njegovih petnajstih spremljali Barcelona, Real Madrid in Manchester United, a do prestopa ni prišlo. Ko je imel 19 let, je bil s strani Sportinga posojen londonskemu Chelseaju. To pa je bilo tudi vse, ko je govora o najvišji ravni. Paim je pozneje drsel navzdol, zamenjal 19 klubov, igral celo v Angoli, pa v Katarju, tudi na Malti, v Litvi, Luksemburgu in v Braziliji. Z zvenečo kariero, kakršno ima Ronaldo, ni bilo nič.

Šestnajst let pozneje je postalo še huje, precej huje. Pri 31 letih je Paima in še eno žensko policija ujela z 12 grami kokaina in zdaj nekdanjemu velikemu talentu grozi do pet let zapora.

Članki iz rubrike