Mario Pavlović Odkrito.si

»Po 40 letih se počutim kot zmagovalec!«

robert roškar Svet24.si

Takšnih vprašanj od voditelja ni pričakoval nihče

angel Svet24.si

Za sodelovanje z angeli obstaja tudi nekaj pravil

ladja atlantia Svet24.si

Žena zastrupljenega Italijana o trenutkih groze ...

maja Šuput Svet24.si

FOTO: Hrvaška pevka z nogo soprogu držala ...

jani pavec 1 Njena.si

Jani Pavec spet postal očka

filip flisar Njena.si

Tako velika je že hči Filipa Flisarja

nu
nu
2 11.08.2019 18:12:51

Bil je boljši od Ronalda, zdaj je NA POTI V ZAPOR

Ronaldo je za približno polovico sveta najboljši nogometaš na svetu. Za drugo polovico je najboljši tisti drugi, saj veste kdo.

Skratka, tako portugalski superzvezdnik kot tudi Lionel Messi že vrsto let prednjačita in nogometni svet vrtita po svoje. No, ko je Ronaldo kot veliki talent zapuščal Portugalsko, to je bilo leta 2003, ko je iz Sportinga prestopil v Manchester United, je izjavil, da je tam še en izjemno nadarjen nogometaš, ki je celo kar precej boljši od njega. 

paim


Gre za Fabia Paima, s katerim je Ronaldo delil slačilnico v rosnih letih. Paima so pri njegovih petnajstih spremljali Barcelona, Real Madrid in Manchester United, a do prestopa ni prišlo. Ko je imel 19 let, je bil s strani Sportinga posojen londonskemu Chelseaju. To pa je bilo tudi vse, ko je govora o najvišji ravni. Paim je pozneje drsel navzdol, zamenjal 19 klubov, igral celo v Angoli, pa v Katarju, tudi na Malti, v Litvi, Luksemburgu in v Braziliji. Z zvenečo kariero, kakršno ima Ronaldo, ni bilo nič.

Šestnajst let pozneje je postalo še huje, precej huje. Pri 31 letih je Paima in še eno žensko policija ujela z 12 grami kokaina in zdaj nekdanjemu velikemu talentu grozi do pet let zapora.

Članki iz rubrike