GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
21 11.08.2019 14:22:37

DRAMA V MARIBORU! Milanič NI VODIL TRENINGA, povlekel je DRASTIČNO POTEZO, tu so VSE podrobnosti

Grega Wernig
Pri Darku Milaniču je dogajanje na sobotni tekmi izbilo sodu dno.

Po naših zanesljivih informacijah je Darko Milanič zelo slabo prenesel žvižge, ki jih je dobil s tribun Ljudskega vrta pred tekmo Maribor - Tabor in tudi po zmagi 4:2, ki je bila prva zmaga vijoličastih v tej sezoni slovenskega državnega prvenstva. Pravzaprav ga tisti pred tekmo, ki so bili bolj vezani na visok poraz proti Rosenborgu, niso zmotili toliko, kot so ga žvižgi ob koncu, potem ko je Maribor dosegel štiri zadetke in na koncu kljub strahu vendarle precej zanesljivo zmagal. 

Kakorkoli, celoten paket se je Milaniča tako dotaknil in ga tako prizadel, da je ponoči športnemu direktorju Maribora Zlatku Zahoviću ponudil odstop in posledično danes dopoldne ni vodil vijoličastega treninga. V trenutku so seveda v klubu zavladale izredne razmere, kajti že jutri zjutraj Maribor leti na Norveško, v tem trenutku pa ni znano, ali z Milaničem na krovu in kdo bo vodil tekmo v lovu na preobrat, če Primorec v deželo Fjordov ne bo odpotoval. 

Po naših informacijah si v štajerski metropoli roko podajajo krizni sestanki, na katerih vodstvo kluba skuša najti rešitev. V tem trenutku pa še ne moremo povedati, kakšna ta rešitev bo in h kateremu scenariju se odgovorni nagibajo. Ter ali bodo - če se nagibajo k nadaljevanju zgodbe z Milaničem - uspeli prepričati dolgoletnega trenerja, da si bo premislil ter ostal na svojem položaju. Prepričani smo, da bomo več izvedeli do konca dneva; če ne prej, pa bo vse jasno že jutri zgodaj zjutraj, ko se Maribor zbere na letališču.   

Članki iz rubrike