profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 11.08.2019 16:00:22

Nove razsežnosti napada na Özila in Kolašinca: Žena Bosanca je morala ODPOTOVATI!

Velike težave za zvezdnika iz vrst Arsenala.

Nogometaša londonskega Arsenala Nemec Mesut Özil in reprezentant Bosne in Hercegovine Sead Kolašinac nista bila vključena v ekipo za premierno prvenstveno tekmo nove sezone angleške premier league. Sta namreč pod 24-urnim varnostnim nadzorom, po tem ko so jima zagrozili londonski nasilneži.

Nogometaša sta se nesrečno znašla v spopadu kriminalnih tolp. Tarči za zdaj neimenovanih nasilnežev sta postala, potem ko sta se pred nekaj tedni ubranila napada zamaskiranega napadalca.


Dva moška se bosta sicer v povezavi z napadom prihodnji mesec morala zagovarjati na sodišču. Kot je poročal BBC, je policija moška s turškima priimkoma prijela, potem ko sta se zapletla v spor z varnostniki pred Özilovim domom.

Je pa neuspeli napad razjezil nekatere člane kriminalnih tolp, ki so nogometašema zagrozili, da jima bodo vzeli vse, kar imata. Zaradi varnosti tako Özil in Kolašinac nista odpotovala na gostovanje k Newcastlu, še več, igralčevi družini sta pod 24-urno zaščito policije, kot poročajo angleški mediji, pa je morala žena bosanskega nogometaša zapustiti Anglijo in se vrniti v Nemčijo.

"Varnost naših igralcev in njihovih družin je na prvem mestu. Odločitev, da ostaneta doma smo sprejeli po pogovoru z nogometašema in njunimi predstavniki. Sodelujemo s policijo, igralca in njuni družini pa imata našo podporo. Upamo, da bomo lahko igralca nazaj v ekipi pozdravili čim prej," so sporočili iz Arsenala.

Značke: kolašinac, özil

Članki iz rubrike