Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

gv
gv
0 23.12.2015 15:06:04

Lani Verbič in Stojanović, letos Šporar in Sorčan

www.alesfevzer.com
Andraž Šporar in Grega Sorčan sta se uvrstila na lestvico stotih mladih nogometašev, na katere velja biti pozoren v prihajajočem letu.

Novo priznanje za mlada slovenska nogometaša in posledično slovensko ligo. Spletni portal inbedwithmaradona.com je objavil lestvico stotih obetavnih nogometašev, na katere velja biti pozoren v letu 2016.

Na lestvico sta se uvrstila dva Slovenca, ki sta za nameček v letošnji sezoni igrala v domačem prvenstvu. Prvi je zdaj že nekdanji član Olimpije Andraž Šporar, ki bo v nadaljevanju sezone branil barve švicarskega Basla, drugi pa je vratar Gorice Grega Sorčan.


Velja dodati, da se je na seznamu znašel še en nogometaš iz slovenskega prvenstva, gre pa za Nigerijca Blessinga Elekeja, ki je pred kratkim iz Gorice prestopil k Olimpiji. Uredniki spletnega portala so na seznam uvrstili tudi zvezdnike, kot so na primer Alen Halilović (Gijon/Barcelona), Raheem Sterling (Manchester City), Anthony Martial (Manchester United) in Emre Can (Liverpool).

LANI VERBIČ IN STOJANOVIĆ
Slovenija in slovenska liga je imela dva predstavnika tudi na lanskem seznamu. Mariborčane je zastopal mladi Petar Stojanović, Celjane pa Benjamin Verbič, ki se je nato preselil na Dansko k Københavnu.

Značke: plts, obetavni

Članki iz rubrike