Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
db
db
23.12.2015 11:47:52
Deli članek:

Šokantno: za brutalen prekršek obtožen poskusa uboja (video)

PrSc

Na nogometnih igriščih je vsak teden moč videti neverjetne neumnosti in grobosti, a na tekmi turške lige se je zgodil zares težko dojemljiv incident.

Na nižjeligaškem srečanju v Turčiji sta se pomerila ekipi Dallicaspora in Sanayspora. Za slednjega igra tudi Mehmet Degirmenci, ki si je privoščil neverjeten eksces.

Po enem od dvobojev je potem, ko je bila igra že prekinjena, povsem izgubil živce in z brco na tla položil nogometaša nasprotne ekipe Kayhana Karakasa. Za to je dobil rdeči karton, a to Degirmenciju še ni bilo dovolj. Ležečega Karakasa je namreč brutalno brcnil v glavo.

PRIŠEL NAZAJ IN OMAHNIL NA TLA
Agresivneža so nato hitro pospremili z igrišča, da ne bi bil linčan s strani udeležencev tekme. Po srečanju je pojasnil, da mu je Karakas psoval pokojno mamo in da se ni mogel zadržati. Karakas se je po kratki zdravniški intervenciji celo vrnil na zelenico, toda kmalu zatem spet omahnil na tla.

"Nadaljeval sem z igro, ker smo se zelo trudili, da sestavimo ekipo in nisem želel zapustiti prijateljev. Hvala bogu me ni udaril direktno v obraz, lahko bi mi zlomil vrat ali nos ali me oslepel. Že več dni nisem spal, ker me tako boli vrat," je dejal Karakas, ki je proti Degirmenciju sprožil postopek za poskus uboja.