Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 23.12.2015 14:30:46

Olimpija podaljšala sodelovanje z Zarifovićem

Nikola Miljković
Aris Zarifović, ki nosi dres Olimpije že tri leta in pol, v Ljubljano je namreč prišel 1. julija 2012 iz Gorice, je podaljšal sodelovanje z zmaji do 30. junija 2018.

Po Nemanji Mitroviću, Niku Kapunu, Aleksandru Šeligi in kapetanu Darijanu Matiću je 27-letni Šempetrčan peti nogometaš, ki je podaljšal pogodbo z zeleno-belimi. "Po nekoliko slabši lanski sezoni, ko je bila moja minutaža mizerna, se mi je pred šestimi meseci ponudila nova priložnost. Ves ta čas sem zelo zavzeto treniral in potrpežljivo čakal na priložnosti, ki sem jih skušal maksimalno izkoristiti. Ob tej priložnosti bi se zahvalil predsedniku, g. Milanu Mandariću in športnemu direktorju Ranku Stojiću za izkazano zaupanje in pogoje, ki sta mi jih ponudila ob nadaljevanju sodelovanja. Verjamem, da bomo skupaj z našimi najzvestejšimi privrženci v prihodnje imeli dovolj razlogov za zadovoljstvo," je za klubsko spletno stran dejal Aris Zarifović.

Športni direktor kluba Ranko Stojić pa poudarja, da so ravno domači igralci najpomembnejši del pri grajenju nove in velike Olimpije. "To je nadaljevanje tistega, k čemur stremimo od samega začetka, da nogometašem, ki so v zadnjih šestih mesecih pokazali pravi odnos do dela, pripadnost do kluba in kakovost, brez zadržkov podaljšujemo, in kar je še pomembneje - izboljšujemo njihove pogodbe. Klubsko vodstvo je zadovoljno z njimi, igralci pa z nami, tako da lahko s skupno vizijo rastemo v dobrobit Olimpije. Eden od teh nogometašev je zagotovo tudi Aris Zarifović, ki vsak trening izkoristi za dodatni napredek, tako da nanj v prihodnje resno računamo. Imeli bomo štiri ali pet osrednjih branilcev, od katerih bo vsak dobil dovolj priložnosti, da se izbori za mesto v začetni enajsterici."

Značke: olimpija, plts

Članki iz rubrike