Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
13.11.2015 21:59:39
Deli članek:

Olimpija po golijadi remizirala z Udinesejem

www.alesfevzer.com

Slovenski klubi so se med reprezentančnim odmorom odločili piliti formo na prijateljskih tekmah. Štirje klubi so zabeležili prav toliko neodločenih izidov.

OLIMPIJA IN UDINESE TRIKRAT V POLNO
Ljubljančani so v pričakovanju večnega derbija sinoči v Stožicah gostili Udinese, ki se je v prestolnici predstavil v močno okrnjeni zasedbi, a seveda tudi Marijan Pušnik ni imel na voljo reprezentantov. Vodilna ekipa slovenskega prvenstva in italijanski prvoligaš iz Vidma sta se razšla brez zmagovalca, bilo je 3:3 (1:2). Pri zmajih so se med strelce vpisali Klinar, Alves in Mariotto, precej lepih priložnosti je ostalo neizkoriščenih, Djermanović ni izkoristil najstrožje kazni. V dresu Olimpije se je prvič predstavil Hrvoje Čale, začetno enajsterico so sestavljali še Brljak, Klinar, Mitrović, Zarifović, D. Matić, Ricardo Alves, Kronaveter, Henty, Ontivero in Djermanović.

ZAVRČ IN CELJE REMIZIRALA V AVSTRIJI 
Nogometaši Zavrča in Celja so reprezentančni premor izkoristili za »skok« v Avstrijo, kjer so v prijateljskih tekmah merili moči s tamkajšnjima prvoligašema. Haložani so trenutno pripravljenost preizkušali v obračunu s Sturmom, s katerim so se razšli brez golov, z remijem so se domov vrnili tudi Iztok Kapušin in njegovi varovanci. Njihov nasprotnik je bila ekipa Wolfsberger AC, izid je bil 2:2, v zasedbi iz knežjega mesta sta se med strelce vpisala Vrhovec in Pajač.

DOMŽALE Z ISTRO BREZ ZMAGOVALCA 
Domžalčani so v prijateljski tekmi, zaprti za javnost, gostili Istro iz Pulja, dvoboj s hrvaškim prvoligašem se je končal z izidom 2:2. V meglenem vremenu ob Kamniški Bistrici sta za dvakratne slovenske prvake v polno zadela Mance in Jarović.