Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
01.08.2014 19:36:02
Deli članek:

Cvijanović in Črnic v polno

Drago Wernig - TAKA

Slovenski prvaki so merili moči z ekipo Maribor B in jo premagali s 3:2, med strelce sta se vpisala tudi Goran Cvijanović in Matic Črnic.

Mariborčani se zagnano pripravljajo na povratni dvoboj z Maccabijem, petek pa je zaznamoval medsebojni klubski obračun.

Varovanci Anteja Šimundže so se v vadbenem centru v Rogozi pomerili z zasedbo ki ji poveljuje Marko Lešnik, torej z ekipo Maribor B, ki bo v prihajajoči sezoni tekmovala v 3. SNL - sever. Vmes se je sicer zgodilo nekaj 'prestopov', med drugim tudi zaradi predčasnega Fajićevega odhoda z igrišča - bosanski napadalec je dobil udarec v stegensko mišico.

Prvo moštvo je slavilo s 3:2, med strelce so se vpisali Moravac, Ndiaye in Črnic, ki je dvoboj začel na nasprotni strani, pri poražencih sta bila uspešna Hotić in Cvijanović.

Če se malce pošalimo, je bilo med gledalci kar nekaj uglednih imen, in sicer vseh enajst igralcev, ki so proti Maccabiju zaigrali od prve minute. Pred tem so v LV opravili trening, nakar prestižnega spopada kakopak niso želeli zamuditi.

Za zmagovalce so igrali Cotman, Mejač, Arghus, Vuklišević, Trajkovski, Moravac, Mertelj, Ndiaye, Sallalich (od 46. Vujčić), Tavares (od 46. Črnic) in Fajić (od 15. Sirk), njihovi tekmeci so bili Hamer (od 46. Lovrec), Vujčić (od 46. T. Dodlek), Pušaver, Lazar, M. Filipović, S. Dodlek, Lorbek, Hotić, Črnic (od 46. Artur), Sirk (od 15. Cvijanović) in Ploj.

Luka Zahović je dvoboj izpustil zaradi manjših zdravstvenih težav.