Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
01.08.2014 15:09:02
Deli članek:

Skupaj bi bila videti kot lev

vszi

Iz Napolija so sporočili, da si v svojih vrstah želijo videti belgijskega reprezentanta in člana Manchester Uniteda Marouaneja Fellainija.

Za Belgijcem je šele ena sezona v dresu rdečih vragov, pred tem je pet let navduševal v Evertonu. Slednji je za prestop prejel odškodnino v višini 34,5 milijona evrov, več kot očitno pa vezist ni navdušil zdajšnjih delodajalcev, saj se na 21 tekmah niti enkrat ni vpisal med strelce. Pred kratkim se je United tako okrepil s Špancem Anderjem Herrero, v svojih vrstah pa si želi videti še enega odličnega vezista Nizozemca Kevina Strootmana.

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentiis je zdaj sporočil, da je Fellaini eden od tistih igralcev, ki bi si jih želel videti v svojem klubu. Poleg tega je dejal, da bi se na sredini igrišča odlično ujel z Gökhanom Inlerjem. "Bila bi odličen par. Inler je obrit, Fellaini pa ima bujno pričesko. Skupaj bi bila videti kot lev," je v svojem slogu zaključil De Laurentiis.

Napoli je v lanski sezoni pod vodstvom Rafaela Beniteza osvojil italijanski pokal, v domačem prvenstvu je končal na tretjem mestu, v ligi prvakov pa se je moral posloviti že po skupinskem delu.