Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.08.2024 20:57:27
Deli članek:

Američani pripravili noro ponudbo za tiste gledalce, ki bolestno obožujejo Mbappeja

Profimedia

Madridski Real bo novo sezono na domačem prizorišču, v la ligi, začel danes v poznem terminu – ob 21.30 bodo gostovali pri Mallorci.

Realovi zvezdniki, ni pomembno za kakšno tekmo gre, po vsem svetu vzbujajo ogromno zanimanja. Še posebej zdaj, ko je član Madridčanov postal še Kylian Mbappe. Francoz je v tekmi za Uefin superpokal (proti Atalanti) ob svojem debiju že dosegel zadetek in se razveselil prve lovorike v novem klubu. Nocoj se bo prvič predstavil še v španskem prvenstvu.

Za nenavadno potezo so se ob prvem nastopu Reala v novi sezoni la lige odločili pri ameriški teve mreži ESPN+. Francoskemu zvezdniku so namenili poseben status, svojim gledalcem pa dali možnost za prav posebno izkušnjo. Vsak, ki bo to želel, bo lahko tekmo spremljal na prav poseben način – z možnostjo 'Mbappe Cam' bo lahko 90 minut spremljal le Mbappeja.

Kamorkoli bo Francoz stekel, karkoli bo na igrišču počel, ves čas bo kamera spremljala le njega. In kdor se bo odločil za to možnost, bo sicer morda zamudil kakšen zadetek, ne bo pa zamudil niti sekunde Mbappeja.