ženska Dobra karma

Na površino prihaja vaša občutljivost, zato ...

ula šemole Svet24.si

FOTO: Slovenska zajčica z Balija: "Koronavirusa ...

ivo hvalica pl2 Reporter.si

So mu prisluškovali? Ivo Hvalica verjame, da so ...

jadrnica, ogenj Svet24.si

Goreča jadrnica, opekline, klic na 112, v glavi ...

20130506-00441506 Necenzurirano

Bo Černač na policiji iskal Titove slike?

Benjamin Dolić, the vocie (4) Njena.si

Presenečenje: Nemčijo bo na Evroviziji zastopal ...

Ema 2 Njena.si

EMA: Nepričakovana poteza RTV Slovenija ...

nu
nu
2 11.06.2019 20:10:51

Je res POČILO med Zidanom in Perezom!? Trener Reala želi TEGA NOGOMETAŠA, predsednik HOČE DRUGEGA!

Letošnji prestopni rok bo izjemno zanimiv.

Smo v času kislih kumaric, kot pravimo času, ko prvenstva mirujejo in se dogajajo velike stvari na nogometni tržnici. Takrat se v javnosti pojavijo številne govorice, in eno takšnih je lansiral britanski Daily Mail. Slednji trdi, da je že počilo na relaciji med Zinedinom Zidaneom in Florentinom Perezom. Na podoben način, kot naj bi počilo pred začetkom pravkar končane sezone, ko je Real prodal Cristiana Ronalda, Zidane pa si je želel odhoda Garetha Balea, ki je imel protekcijo Pereza. 

Zdaj naj bi se trener in predsednik Reala znova znašla na nasprotnih bregovih, tokrat zaradi okrepitve v zvezni vrsti. Nekdanji superzvezdnik Reala in francoske reprezentance si želi v naslednji sezoni trenirati svojega sonarodnjaka Paula Pogbaja, toda Perez ni najbolj navdušen nad to idejo. Najprej že zato, ker je Pogbajev agent Mino Raiola, s katerim je težko sodelovati, pa tudi zato, ker naj bi Manchester United za Francoza zahteval astronomskih 170 milijonov evrov. 

Perez si bolj želi v klub pripeljati zvezdnika Tottenhama Christiana Eriksena, ki bi Real stal okrog 100 milijonov evrov, toda Zidane bojda vztraja pri Pogbaju, saj si v zvezni vrsti želi še enega fizično zelo močnega nogometaša. 

Članki iz rubrike